Search

Kim Kardashian kao Jackie Kennedy na kontroverznoj naslovnici

Kim Kardashian kao Jackie Kennedy na kontroverznoj naslovnici

Za "Interview"

Tekst: E.G.


Image: Instagram,
Buro247.ua,
Interview,
Steven Klein

Kad Kim Kardashian proglasite "novom Prvom damom" i napravite fotografije po uzoru na Jackie Kennedy i njenu kćer Caroline, možete računati da lavina reakcija neće izostati

Amerikanci će vam često reći kako nikad nisu imali svoju kraljevsku obitelj, ali je loza Kennedyjevih došla najbliže tome. Predsjednik kojeg se cijenilo, obilje intriga i privatnih drama, baš kao i nevjerojatan smisao za estetiku kakav je imala Jackie Kennedy, kombinacija su koja će ovu obitelj zauvijek izdvajati od ostalih obitelji koje su se pojavile u političkoj areni. Drugim riječima, Kennedyji su u SAD-u pojam elegancije, moći, statusa i manira. Ako postoji direktna suprotnost ugledu obitelji Kennedy, onda je to obitelj Kardashian-Jenner. Stoga, kad je Kim Kardashian sinoć objavila slike sa snimanja sa svojom kćeri North West za časopis Interview, koje je inspirirano fotografijama Jackie Kennedy i njene kćeri Caroline, društvene mreže su ponovno "eksplodirale". Nije to ništa čudno; Kim Kardashian je odavno dokazala kako ima savršen smisao za provokaciju na kojoj će zaraditi.

Kim Kardashian kao Jackie Kennedy na kontroverznoj naslovnici (фото 1)

Dok mase raspravljaju o tome je li njena stražnjica umjetna ili razvodi li se konačno od Kanyea Westa, ona broji dodatne milijune i snima 14. sezonu svog reality showa. Ipak, kad osobu njenog životnog stila nazovete "novom Prvom damom" te inputirate da ima ikakve veze s ikonom kakva je bila Jackie Kennedy, možda ste otišli korak predaleko. Komentari na Twitteru, Facebooku i Instagramu ne prestaju, a većina ih se slaže kako se radi o "bogohuljenju" ili naprosto lošoj šali koja nije nasmijala nikoga. Neki su istaknuli i kako je nijansa njene kože ponovno potamnjena kako bi odgovarala boji kože njene kćeri i cijelo snimanje prozvali rasističkim, dok su drugi rekli kako će prihvatiti svaku priliku da se riješe Donalda Trumpa, pa čak i ako to znači da je novi predsjednik Kanye West. Bilo kako bilo, Kim Kardashian nastavlja "lomiti" internet, i to do u detalje razrađenom strategijom, kakva je usporedba s jednom od najomiljenijih žena u povijesti SAD-a.

Kim Kardashian kao Jackie Kennedy na kontroverznoj naslovnici (фото 2)

Kim Kardashian kao Jackie Kennedy na kontroverznoj naslovnici (фото 3)

Kim Kardashian kao Jackie Kennedy na kontroverznoj naslovnici (фото 4)

Kim Kardashian kao Jackie Kennedy na kontroverznoj naslovnici (фото 5)

Kim Kardashian kao Jackie Kennedy na kontroverznoj naslovnici (фото 6)

Kim Kardashian kao Jackie Kennedy na kontroverznoj naslovnici (фото 7)

Kim Kardashian kao Jackie Kennedy na kontroverznoj naslovnici (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više