Search

Miroslava Duma na naslovnici Harper's Bazaara

Miroslava Duma na naslovnici Harper's Bazaara

"U modi sam iskusila sve što sam trebala"

Tekst: A.P.

Image: Natalija Alaverdijan

Osnivačica Büro 24/7 portala i novopečena vlasnica startup projekta Fashion Tech Lab krasi naslovnicu ruskog Harper's Bazaara za kolovoz

Mira je za Harper's Bazaar dala veliki intervju u kojem je priznala da ju modni svijet kao takav više ne privlači te da je vrijeme da krene dalje u nove pothvate koji će se odraziti na život budućih generacija. Njen projekt Fashion Tech Lab koji spaja modu i tehnologiju u punom je jeku: "Moj glavni cilj jest stvoriti najveću svjetsku kompaniju koja će na jednom mjestu proizvoditi odjeću i modne dodatke s osnovnim ciljem ekološke osviještenosti i funkcionalnosti. U stalnoj smo potrazi za talentiranim znanstvenicima u čije inovacije ulažemo te ih potom spajamo s modnim brendovima. Mogu najaviti našu prvu suradnju s kućom Salvatore Ferragamo koja će producirati kolekciju od tekstila nastalog iz vlakana naranče" - kazala je.

Miroslava Duma

Mira se osvrnula i na svoje poduzetničke početke kada je prije šest godina pokrenula Büro 24/7: "Sama sam pronašla investitore za Büro 24/7. Mnogi su tada govorili da nemam problema jer sam kći senatora, ali istina je da otkako sam se udala s 20 godina, moj otac me ne uzdržava financijski".

Miroslava Duma

Društvene mreže je živciraju te kaže da oduzimaju previše vremena bez nekog realnog benefita. Modu i dalje obožava, ali ne želi biti dijelom svakog trenda koji se pojavi: "Danas se najbolje osjećam u majici od 20 dolara. Modni dio ovog posla sam iskusila. Vrijeme je da se krene dalje" .

Related articles

Buro 24/7 Selection

više