Search

Na hrvatsko tržište je stigao novi lifestyle magazin

Na hrvatsko tržište je stigao novi lifestyle magazin

Miss7

Tekst: A.P.


Multimedijska platforma Miss7 dobila je i svoje print izdanje

Lifestyle magazin Miss7 od danas je na svim kioscima diljem Hrvatske. Misija ovog tromjesečnika je pomicati granice, rušiti predrasude, izlaziti iz zadanih okvira i prije svega nuditi čitatelju originalan i pomno osmišljen sadržaj - sadržaj sa svrhom. Sve to na 276 stranica. Magazin je to koji ne podilazi, ne oklijeva, ne nameće već prihvaća, inspirira, potiče, provocira um i utažuje želju za dobrim štivom. Magazin koji je itekako osviješten te zadire u socijalne i društveno korisne tematike. Magazin koji će svakim novim brojem plasirati temu koja će tri mjeseca živjeti uz osmišljene projekte i raznorazne akcije. Kako bi ispunio svrhu svog postojanja okupio je skupinu profesionalaca, pravih kreativaca domaće medijske scene, ali uz to i pokrenuo novu struju autora predvođenih glavnom urednicom Vedranom Čarapović.

Vedrana Čarapović

Tema prvog broja lifestyle magazina Miss7 je individualizam koji predvode zvijezde s naslovnice, Dado Ćosić, Petra Svrtan, Anđela Ramljak i Adrian Pezdirc, četvero talentiranih i prije svega svojih glumaca koji su bez zadrške, posve otvoreno i iskreno progovorili o sebi, svojim stavovima, nadanjima, željama, ali i strahovima, manama i nesigurnostima. Jednako otvoreno govorila je i Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model. U cijeloj paleti osobnosti na stranicama magazina našli su se i dečko zanimanja striper, mlade žene koje svakodnevno rade u tvornici, ljudi iza scene te bez kojih kazalište ne bi bilo kazalište. Među njima je i generacija koja je svojim rođenjem postala slavna i bogata, uspješne poslovne žene koje humanitarnim radom pomiču granice. Magazin Miss7 u prvom je broju razbio i brojne tabue među kojima su oni o trčanju, ženama u biznisu, ljubomori, ljudima koji varaju. 

Tu je i prava, slasna gastro doza kao i opsežna wellbeing sekcija, a ne treba zaboraviti ni spomenuti i znanstveni i književni blok kao i brojne inspirativne priče za sretniji i ispunjeniji život te raznovrsni intervjui. Ako ste ljubitelji putovanja onda će vas zasigurno zaintrigirati iskustvena priča Miss7 novinarke koja je u potrazi za sobovima tjedan dana provela na sjeveru Laponije ili pak priča o mjestima u Hamburgu koja će vas razuvjeriti da se radi o 'hladnom' i nepristupačnom gradu. Kao šlag na tortu na Miss7 magazin pripremio je brojne modne i beauty priče koje će zadovoljiti i najzahtjevnije apetite. Modni editorijali tako će čitatelje teleportirati u jednu posve novu galaksiju iz koje će se svatko vratiti inspiriran i zadovoljan sobom.

Sve to samo je dio onoga što vas očekuje kad zavirite u lifestyle magazin Miss7 koji vas čeka na svim kioscima.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više