Search

Najuspješnija hrvatska manekenka na svjetskoj modnoj sceni dobila još jedno važno priznanje

Najuspješnija hrvatska manekenka na svjetskoj modnoj sceni dobila još jedno važno priznanje

U obliku naslovnice

Tekst: A.P.


Image: Daniel Jackson for Vogue Germany

Mlada Faretta je osvanula na naslovnici njemačkog Voguea i time učvrstila poziciju najuspješnijeg hrvatskog modela u svijetu mode

U hrvatskim medijima se često piše o jako uspješnim modelima i daje im se titula internacionalnih zvijezda. Svatko tko ima imalo veze s modom zna da se zvijezdom možete nazvati jedino ako ste snimili kampanje za velike i poznate modne kuće, radili s najvažnijim fotografima današnjice i ako ste izašli u Vogueu. Sve ostalo je napuhani PR bez osnove. Srećom, mlada Faretta (Colors Model Management) svoj zvjezdani status itekako opravdava iz dana u dan. Osim što je osvanula u svim mogućim kampanjama, uključujući one za Valentino, Zaru, Givenchy, Versace i druge, Faretta je stalno lice u modnim magazinima, a posljednji u nizu je njemački Vogue za koji je snimila samostalnu naslovnicu.

faretta

Pored naslovnice za koju je zaslužan Daniel Jackson, u novom Vogueu vas očekuje i veliki editorijal u kojem Faretta nosi komade iz aktualnih kolekcija dizajnerskih brendova. Godina je dobro počela za lijepu Splićanku, a ne sumnjamo da će nas uskoro opet razveseliti nekim velikim angažmanom koji ćemo vam rado prenijeti. Bravo!

faretta

faretta

faretta

faretta

Related articles

Buro 24/7 Selection

više