Search

Naslovnica o kojoj svi pričaju

Naslovnica o kojoj svi pričaju

Novi broj Storybook magazina

Urednik: A.P.


Image: Decker + Kutić

Novi broj vodećeg lifestyle magazina Storybooka pozdravlja ljeto vrućom naslovnicom i velikim modnim editorialom, snimljenim u Villi Šeherezade u Dubrovniku

Naslovnicu krasi manekenka Josipa Janković koja je za ljetni broj pozirala Deckeru i Kutiću. Styling je djelo Petra Trbovića, make-up Saše Jokovića, a za kosu se pobrinula Milena Maršić iz salona Glamour. Novi broj obiluje i ekskluzivnim intervjuima među kojima su onaj s Chrisom Prattom, Tonyjem Conigliarom, Tenom Štivičić, Tonyjem Cetinskim, Vojom Brajovićem, Daliborom Matanićem i Helenom Minić Matanić.

storybook

Storybookovi suradnici ovoga su puta putovali u London, Pariz, Monako i druge europske metropole iz kojih donose sjajne tekstove. Ni ovoga puta nisu izostale zanimljive teme među kojima se našla i otvorena ispovijest transrodne osobe koja živi u Hrvatskoj, kao i priča pod nazivom "ja sam svoja", tu su i zgodni frajeri koje smo pozvali na gastro izazov, najbolji domaći start-upi... Od ovoga se broja već dobrom poznatom društvu Storybookovih kolumnista pridružio i glumac Filip Juričić čije ćemo kolumne čitati iz broja u broj.

Novi Storybook potražite već danas na svim kioscima diljem Hrvatske.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više