Search

Objavljene nikad viđene fotografije s prvog modnog snimanja Kate Moss...

Objavljene nikad viđene fotografije s prvog modnog snimanja Kate Moss...

Supermodel na početku manekenske karijere

Image: buro247.ru

Predstavljamo ekskluzivne, nikad viđene fotografije najveće manekenske zvijezde, Kate Moss, kad joj je bilo samo 14 godina

Snimanje koje se dogodilo u ljeto 1988. godine za tada vrlo mladu Kate Moss označilo je početak novog perioda u životu koji će joj obilježiti cijelu karijeru. Kad je fotograf Owen Scarbiena rekao Kate Moss "da pozira kao da se dosađuje čekajući autobus na stanici", što će kasnije postati i njezin zaštitni look, na snimanju koje se odvijalo na teniskim terenima u Battersea Parku tog dana, nije ni bio svjestan da stvara povijest. Rezultati njezina prvog profesionalnog snimanja, odnosno ekskluzivne, dosad neviđene fotografije uskoro će biti prikazane javnosti u galeriji Zebra One Gallery.

Objavljene nikad viđene fotografije s prvog modnog snimanja Kate Moss... (фото 1)

Scarbiena je otkrio da je kasnih 1980-ih dobio poziv od skauta modne agencije Storm Models, Sarah Doukas, koja je htjela da napravi nekoliko probnih fotografija s "novom djevojkom". Iako tad nije ni naslućivao da će Kate Moss ubrzo postati najpoželjniji model svih vremena, osjećao je da Kate posjeduje veliki talent, bila je vrlo prirodna i odlično se snašla pred kamerom, što je savršeno odgovaralo njegovoj minimalističkoj fotografskoj estetici. 

Pogledajte kako je proteklo Kateino prvo modno snimanje...

Objavljene nikad viđene fotografije s prvog modnog snimanja Kate Moss... (фото 2)

Objavljene nikad viđene fotografije s prvog modnog snimanja Kate Moss... (фото 3)

Objavljene nikad viđene fotografije s prvog modnog snimanja Kate Moss... (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više