Search

Odlična modna priča Grge Zečića

Odlična modna priča Grge Zečića

Novi broj Hero magazina

BURO.


Image: Hedi Slimane

Novi broj jednog od najboljih muških modnih magazina na tržištu krasi lijepo lice Billa Skarsgårda koji je za cover pozirao Hediju Slimaneu, glavnom fotografu ovog izdanja

Novi broj za ljeto/proljeće 2014. sadržava i veliku modnu priču našeg Grge Zečića, modnog direktora Hero magazina za koju je angažiran jedan od najpopularnijih muških modela današnjice Mathias Lauridsen i ujedno jedan od njegovih najdražih muških modela: "Mathias je moj najdraži muški model koji se bez problema može transformirati u što god poželite. Čovjek je kao platno." izjavio je.

Hero
Pred objektivom Victora Demarcheliera, sina svjetski poznatog modnog fotografa Patricka Demarcheliera, ispričana je crno-bijela priča nazvana "NEO". Kako nam Grgo sam kaže, inspiraciju za priču pronašao je u vlastitom ormaru u kojem dominiraju (ne)boje, koža i dekonstrukcija: "Moram priznati da se radi o prilično sebičnom editorijalu. Glavni urednici su me upitali što osjećam, odnosno što želim napraviti. Tako da sam krenuo razmišljajući o vlastitom ormaru, odjeći, stilu kakav volim i nosim. Krenuo sam od samog sebe. Nisam želio smjer. Styling je i punk i rock i grunge i sporty - zapravo sve u jednom. Zato smo ga nazvali NEO. Dosta stvari je napravljeno isključivo za snimanje, kao primjerice uništene tenisice koje smo kao nove kupili za tridesetak dolara da bi ih potom moja asistentica palila i skakala po njima pola dana. Kratke hlače tartan uzorka su zapravo od neke jeftine pidžame, samo što smo ih izrezali i dekonstruirali. Tu je puno prstenja, srebrnih ogrlica. Što se tiče dizajnera odabrao sam najviše komada od Haidera Ackermanna i Saint Laurenta jer ih osobno volim i najviše nosim. Ne volim 'čiste' lookove prikazane na pisti. Uvijek volim dodati nešto što sam sam napravio."

Hero

Hero

Hero

Hero

Related articles

Buro 24/7 Selection

više