Search

Ovo je prvi i jako cool modni časopis u Sloveniji

Ovo je prvi i jako cool modni časopis u Sloveniji

"M-magazine"

Image: Promo

Tiskani časopis "Modna" za nekoliko dana dobit će i svoju online priču, a u skoroj budućnosti tim kreativaca planira širenje na Hrvatsku i Srbiju

U moru modnih časopisa zapazili smo jedan koji se posebno ističe svojim zanimljivim konceptom i prezentacijom mode na posve drugačiji način. Riječ je o prvom slovenskom modnom časopisu – "Modna" – koji svakodnevno pomiče granice za razliku od mnogih drugih mainstream časopisa. Kreativni tim ljudi koji čini redakciju vjeruju da biti različit i izlaziti iz uvriježenih okvira garantira odmak od konkurencije. A razlika je vidljiva već počevši od naslovnice koja je uvijek bez fotografija i bez teksta. 

Ovo je prvi i jako cool modni časopis u Sloveniji (фото 1)

Časopis Modna egzistira već dvadeset godina iza kojeg stoje različita imena, urednici i kreativci. S brojem koji uskoro izlazi promijenit će ime u M-magazine jer planiraju distribuciju i na strana tržišta. Koriste moderne načine za prezentiranje informacija i biraju sadržaj sa željom da postanu nova slovenska kreativna platforma na kojoj će već poznatim imenima i onim potpuno novim ponuditi mjesto za prezentaciju. 

Ovo je prvi i jako cool modni časopis u Sloveniji (фото 2)

Svako izdanje časopisa mjesto je koje spaja različite kulture, društva, mode i znanja. Tekstovi i fotografije funkcioniraju kao dijalog koji komunicira s čitateljem i daje mu slobodu izbora i drugačije shvaćanje mode uopće. Njihovi čitatelji cijene estetiku, gledaju u budućnost i vole modu na jedan malo drugačiji način. Listajući ovaj časopis zaključili smo da je kvalitetan, odgovoran i kreativan koncept koji spaja kontroverzne, ali pročišćene i vrlo moderne ideje. 

 

Ovo je prvi i jako cool modni časopis u Sloveniji (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više