Search

Pogled u svijet neponovljive Rushke Bergman

Pogled u svijet neponovljive Rushke Bergman

Poznata stilistica za Harper's Bazaar


Image: Miloš Nadaždin

Dugogodišnja stilistica Michaela Jacksona, danas uspješno surađuje s talentima mlađe generacije poput Shije LaBeoufa, Nicki Minaj, Kim Kardashian i Kylie Jenner

U srpskom izdanju Harper's Bazaara za veljaču možete pronaći intervju sa zanimljivom i vrlo osebujnom umjetnicom Rushkom Bergman. Osim što je danas jedna od najpriznatijih stilistica na svijetu velika je vizionarka i u svojoj je karijeri radila s nekim od najvećih zvijezda. Michael Jackson bio je njezin klijent, ali i veliki prijatelj s kojim je surađivala sve do njegove smrti, a onda se posvetila mlađim talentiranim generacijama, i posljednjim snimanjem za The New York Times s Nicki Minaj izazvala pravu revoluciju. Naslovnica tog izdanja proglašena je najboljom u 2015. godini.

"Najveće snimanje koje sam odradila u svojoj karijeri bilo je snimanje Michaela Jacksona s fotografom Bruceom Weberom, kao i fotografiranje Hillary Clinton s Bryanom Adamsom za knjigu Calvina Kleina. Ipak, moja najdraža suradnja u dosadašnjoj karijeri je upravo ta s Michaelom" - izjavila je Rushka. 

Diplomirana ekonomistica koja je krenula u potpuno drugačijem smjeru, spojila je biznis i umjetnost te svojim stilom osvojila mnoge. Suradnja s mnogim mladim fotografima, snimanje s velikom umjetnicom Björk i izložba u suradnji s Muzejom Guggenheim u New Yorku samo su neke od potvrda njezina uspješnog stvaralaštva. Intervju prati editorial snimljen na njujorškoj ulici Mercer u Sohou, gdje Rushka ima svoj studio. Na njezinu terenu energija je u potpunosti došla do izražaja, a što je sve otkrila pronađite u novom izdanju časopisa Harper's Bazaar. 

Pogled u svijet neponovljive Rushke Bergman (фото 1)

Pogled u svijet neponovljive Rushke Bergman (фото 2)

Pogled u svijet neponovljive Rushke Bergman (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više