Search

Reese Witherspoon: \"OK, sad svi znaju... imam tri noge!\"

Reese Witherspoon: "OK, sad svi znaju... imam tri noge!"

Je li u pitanju veliki propust na novoj naslovnici magazina Vanity Fair?


Image: Annie Leibovitz,
screenshot

Nova naslovnica prestižnog magazina Vanity Fair trenutno je predmet najveće zafrkancije na internetu...

Predstavljena je naslovnica prestižnog holivudskog izdanja magazina Vanity Fair. Krase je velike zvijezde kao što su Oprah Winfrey, Robert De Niro, Nicole Kidman, Tom Hanks… Sve skupa ih je 12, no jedna zvijezda posebno je privukla pažnju - glumica Reese Witherspoon i to zbog jednog navodnog propusta koji nije prošao nezapaženo. Na fotografiji se vidi kako zapravo Witherspoon ima tri noge, a mediji i društvene mreže instantno nisu odoljele tom Photoshop debaklu. Naime, vidi se kako glumica ima prekrižene noge, ali ispod njih se krije i treća noga koja stoji uspravno. 

Reese Witherspoon: "OK, sad svi znaju... imam tri noge!" (фото 1)

Ubrzo su se oglasili iz Vanityja gdje su komentirali kako bi ih jako veselio ovakav tip ekskluzive, da glumica ima tri noge, ali da je nažalost u pitanju samo podstava haljine koja neodoljivo podsjeća na nogu. Na svoj račun našalila se i sama glumica na Twitteru gdje je napisala da je prilično evidentno kako ima tri noge. No, cijela priča s fotografijom za koju je zaslužna slavna Annie Lebowitz tu ne staje jer ni Oprah nije ostala "zakinuta" za nespretni Photoshop manevar, njoj su pak na jednoj fotografiji iz editorijala ostale pak tri ruke. 

Reese Witherspoon: "OK, sad svi znaju... imam tri noge!" (фото 2)

Tu pogrešku iz Vanityja su priznali i rekli kako će u online izdanju magazina to odmah korigirati, što u konačnici i jesu. Na taj račun prigodno se našalila i sama Oprah, jer što joj drugo preostaje, gdje je na svom Twitter kanalu poručila Reese Witherspoon kako prihvaća njezinu treću nogu ako ona prihvati njezinu treću ruku. Sami prosudite što zapravo vidite ili ne vidite i je li u pitanju optička varka!

Reese Witherspoon: "OK, sad svi znaju... imam tri noge!" (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više