Search

Šaroliki editorial sa Solange Knowles u glavnoj ulozi

Šaroliki editorial sa Solange Knowles u glavnoj ulozi

Intervju za američki Harper's Bazaar


Image: Buro247.ua

Solange Knowles je odavno izašla iz sjene starije sestre Beyoncé. Sa svojom glazbom postojano osvaja publiku, a sada se našla i u editorijalu američkog Harper's Bazaara

U editorijalu "Woman on the Rise" Solange se pojavila u jarkim kombinacijama kojima obiluje i njen privatan stil. Komadi modnih kuća Chanel, Moschino i Ralph Lauren Collection dopunjeni su sandalama na platformu ili žutim Marni sandalama na nisku petu uz sunčane naočale Jeremy Scott by Linda Farrow. Fotografkinja Julia Noni za snimanje je odabrala odgovarajuću šaroliku lokaciju - zidove s jarkim raznobojnim grafitima, koji su naglasili optimističan karakter pjevačice.

Solange Knowles

U intervjuu je Solange otkrila ponešto o odnosu sa starijom sestrom, svojem neuspjelom braku i devetogodišnjem sinu, preseljenju uz Brooklyna u New Orleans te kako se razvijala njena karijera glazbenice i producentice. Svoj je stil ocijenila kao eklektičan: "Kada gledate moje fotografije u posljednjih 10 godina, zaključili biste da sam luda. Oduvijek su me privlačile jarke boje i neobični komadi, ali nisam znala kako se ograničiti ili kako da komade kombiniram na pravilan način. Morala sam prvo ustabiliti svoj život i biti samo na jednom mjestu. Puno mi je značio i veći prostor za garderobu jer sam se tako mogla organizirati, riješiti se kaosa i razvijati stil koji bi odražavao moj karakter".

Solange Knowles

Solange Knowles

Solange Knowles

Related articles

Buro 24/7 Selection

više