Search

Upoznajte kćer Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis

Upoznajte kćer Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis

U časopisu Oyster


Image: buro247.ru

Lily Rose Depp od svojih je roditelja pokupila najljepše osobine i sa svojih 15 godina odlučila ih pokazati svijetu te krenuti u modne vode i to pojavljivanjem na reviji kuće Chanel, a danas donosimo i njene prve vizuale za časopis Oyster

Johnny Depp dosad se našao na raznim popisima najpoželjnijih muškaraca i dan-danas plijeni poglede gdje god se pojavio, a Vanessa Paradis sa svojim francuskim chicom i razmakom između zubi raspiruje maštu brojnih muškaraca diljem svijeta. Stoga nije nimalo čudno da je spoj ovog zgodnog para, koji se krije pod imenom Lily Rose Depp, rezultirao istinskom ljepoticom.

Početkom travnja svijet je prvi put obratio pažnju na 15-godišnju Lily Rose – pojavljivanjem na reviji kuće Chanel Lily Rose uzburkala je vode diljem internetskog bespuća i zaintrigirala cijeli modni svijet. Postalo je sasvim jasno kako neće proći previše vremena da se ova prekrasna mlada djevojka pojavi u nekom glossy časopisu, a danas vam donosimo vizuale časopisa Oyster koji je prvi dobio čast snimiti lijepu Lily Rose. 

Osim fotografija, Lily je odgovorila i na nekoliko pitanja o sebi, a doznali smo da je velika ljubiteljica TV serije "U uredu". 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više