Search

Zavirite u u čudnovati svijet Willyja Wonke rock'n'rolla

Zavirite u u čudnovati svijet Willyja Wonke rock'n'rolla

Novi broj Rolling Stone Hrvatska je na kioscima

BURO.


Jack White, Amira Medunjanin, Goribor, Damon Albarn...

Okupljeni u studiju u Nashvilleu opremljenom vintage 16-kanalnim Neve miks pultom iz nekog južnoafričkog studija, velikim prepariranim bijelim losom nad kojime kao aureola visi disco kugla iz garaže Johnnyja Casha, dva benda, muški Buzzards i ženski Peacocks zajedno su s Jackom Whiteom radili na albumu "Lazaretto", drugom albumu ovog nesvakidašnjeg umjetnika i oca. Nakon što smo pomogli podizanju njegova spomenika u zagrebačkoj Hatzovoj ulici, novi broj Rolling Stone Hrvatska vodi vas baš tamo, u čudnovati svijet Willyja Wonke rock'n'rolla, a donose i opsežnu recenziju spomenutog albuma!

Između ostalog pročitajte i velike intervjue, prvi s frontmenom već kultnog benda Goribor Aleksandrom Stojkovićem, a drugi s pjevačicom koja vješto spaja sevdah, klasiku i jazz, Amirom Medunjanin. Iz bogate arhive Rolling Stone magazina pronaći ćete intervju s legendarnim Led Zeppelinom iz 1975. godine, uoči posljednjeg showa Monty Python u Londonu prisjetit ćete se bogate ostavštine ovih legendi britanskog humora, a pogledajte i presjek karijere kameleona britanskog popa Damona Albarna koji trenutno na svjetskoj turneji promovira svoj prvi samostalni album. 

Nogometna groznica uvukla se i među korice ovog časopisa i to kroz temu "Glazba u službi nogometa" koja donosi priče o brzopoteznim skladateljima koji u novoj generaciji sjajnih nogometaša vide priliku za eksponiranjem pred širokim masama i unovčavanjem trenutka, a valja spomenuti i priču o glumcu koji je stekao image najcool homoseksualca, Neilu Patricku Harrisu. Sve to pročitajte u novom broju Rolling Stone Hrvatska koji je na kioscima.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više