Search

Znate li sve što trebate znati o zdravlju i dobroj formi? Odgovore vam daje novi broj časopisa Farmacia On The Go

Znate li sve što trebate znati o zdravlju i dobroj formi? Odgovore vam daje novi broj časopisa Farmacia On The Go

Urednik: BURO.


Image: Marko Grubišić

Unatoč pandemiji, ili baš zbog nje, više nego ikad aktualna su pitanja o kojima nas Farmacia stalno educira - što kroz časopis, što kroz svoja savjetovališta, što kroz direktan kontakt s Farmacijinim stručnjacima u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Zdravlje, kvalitetan životni vijek i uživanje u svakom danu bezvremenski su prioriteti, a uvijek aktualno pitanje - kako biti u optimalnoj formi - u doba novog normalnog još je više dobilo na važnosti, baš kao stručan pristup, savjet i preporuka.

Znate li sve što trebate znati o zdravlju i dobroj formi? Odgovore vam daje novi broj časopisa Farmacia On The Go (фото 1)
Znate li sve što trebate znati o zdravlju i dobroj formi? Odgovore vam daje novi broj časopisa Farmacia On The Go (фото 2)

Novo normalno izraz je koji se doslovno preko noći uvriježio u svim porama života kakav iz dana u dan ponovno upoznajemo. U Farmaciji su ga odlučili prihvatiti kao početak nove ere i motivaciju da svakodnevicu optimalno prilagode boljitku svojih farmaceuta, farmaceutskih tehničara te pacijenata i krajnjih klijenata. Novi broj upravo je zato i vizualno i sadržajem obojan snagom koja se u ovoj izazovnoj godini pokazala kao najveći adut svakog pojedinca.

Farmacijini suradnici i u ovom su broju nesebično podijelili svoja znanja i informacije kako bi vas educirali, pravilno usmjerili i, na kraju, osvijestili da Heraklitov bezvremenski citat "Samo mijena stalna jest" uvijek može biti prilika za rast i razvoj. I zato, baš kako urednica Željka Suvajac Pichler piše u uvodniku aktualnog broja: "Ostanimo odgovorni i polako, ali sigurno, prigrlimo promjene, zvalo se to novo normalno ili nekako drugačije."

Znate li sve što trebate znati o zdravlju i dobroj formi? Odgovore vam daje novi broj časopisa Farmacia On The Go (фото 3)

Na kraju, ali ne manje važno, na naslovnici novog broja, prepoznat ćete bezvremensku ikonu zdravog života Asju Petersen, međunarodnu pilates instruktoricu i edukatoricu te vlasnicu studija s najduljom tradicijom vježbanja pilatesa kod nas. Asja je za magazin dala veliki intervju u kojemu je nesebično podijelila znanje koje je stekla tijekom dugogodišnjeg rada s klijentima u svom studiju, ali i na brojnim edukacijama diljem Europe. Iz njenog intervjua izdvajamo rečenicu iz koje također možemo učiti: Bit će uspona i padova, boljih i lošijih dana, ali možemo utjecati na način kako ćemo kroz njih prolaziti.

Novi broj časopisa Farmacia On The Go potražite u najbližoj vam Farmaciji ili ga pročitajte u digitalnom izdanju na linku.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više