Search

10 Netflixovih filmova kojima se ove godine posebno veselimo

10 Netflixovih filmova kojima se ove godine posebno veselimo

Neke od ovih naslova možete pogledati već danas

Tekst: BURO.


Image: IMDB

Nakon velikog uspjeha s filmovima "Marriage Story" i "The Irishman", Netflix je napokon uspio pokazati svoju moć i najavio 10 novih, uzbudljivih naslova za 2020. godinu. Neke od njih već ste možda pogledali, neki na omiljenu platformu za gledanje filmova i serija tek dolaze, a tko zna, možda će se upravo o jednom od ovogodišnjih originalnih Netflixovih naslova govoriti i ususret Oscarima 2021. godine.

A Fall From Grace

Film koji se na Netflixu može pogledati od sredine siječnja od gledatelja je već prikupio zadovoljavajuće ocjene, a kako i ne bi kada je riječ o napetom trileru prepunom zaokreta i tajni koje tek trebaju biti otkrivene. Glavna uloga u filmu pripala je glumici Crystal Fox, a tu je i odlična gluma iste takve Cicely Tyson.

Miss Americana

Dokumentarac o karijeri Tylor Swift zasigurno je već oduševio fanove ove popularne glazbenice, a govori o transformaciji tijekom njezinog glazbenog puta i idealan je za pobliže upoznavanje načina na koji glazbena scena danas funkcionira te daje dobar uvid u život svjetski poznate glazbenice.

Horse Girl

Uzbudljiv, a dovoljno dramatičan, film "Horse Girl" priča je o Sarah, ljubiteljici krimića i konja kojoj život mijenjaju njezini snovi. Riječ je o poimanju realnosti na jedan sasvim drugačiji način, a "Horse Girl" nazivaju i dramom s elementima crne komedija o životu jedne žene u potrazi za istinom.

The Coldest Game

Film "The Coldest Game" prati Josha Manskyja, brilijantnog čovjeka i bivšeg američkog prvaka, u igri šaha s izdržljivim ruskim prvakom. Meč se održava u Poljskoj, a priča ubrzo odlazi u nepovoljnom smjeru za Maskyja, Naime, Amerika dolazi u položaj kada bi mogla ne samo izgubiti partiju šaha već i svjetsku dominaciju. Ovaj uzbudljivi triler na Netflixu je dostupan od početka veljače.

To All The Boys 2: P.S. I Still Love You

Za one koji u filmovima ipak traže malo tinejdžerske romantike, odlična vijest bit će film "To All the Boys: P.S. I Still Love You", kao nastavak na romantičnu, pomalo dramatičnu komediju "To All The Boys I Loved Before". U drugom nastavku Lara Jean i Peter započinju svoju veliku ljubavnu priču kada, sasvim iznenada, u život Lare Jean ulazi još jedna od njezinih bivših ljubavi. Film je na Netflix stigao samo dva dana prije Valentinova.

All the Bright Places

Krajem veljače, na Netflix je, pak, stigla romantična drama "All the Bright Places". Riječ je o priči koja prati Violet i Theodora, mladi par koji se upoznao sasvim slučajno i čiji se život odjednom u potpunosti promijenio. Problem nastaje kada se počinju buditi problemi iz prošlosti, što u njihovu vezu unosi nemir te stvara dobar filmski zaplet.

Isi & Ossi

Ona je zaljubljenica u dobru hranu i kći bogataša, on želi biti boksač, ali zbog obiteljske situacije taj san nešto mu je dalji nego što bi on to volio. Isi i Ossi, nasuprot nespojiv par, uspiju sklopiti dogovor koji bi im mogao promijeniti živote, a njihovu priču možete pogledati već danas.

The Last Thing He Wanted

Film nastao prema istoimenom romanu Joan Didion bavi se pričom o mladoj novinarki upetljanoj u priču koja joj donosi pregršt nevolja, uključujući i onu koja u opasnost stavlja njezinog bolesnog oca. Glavne uloge u filmu igraju Ben Affleck, Anne Hathaway i William Dafoe, a na Netflixu je dostupan od kraja veljače.

Spenser Confidential

Volite li pak više brze, napete, kriminalističke filmove, "Spencer Confidential" mogao bi biti pravi odabir za vas. Riječ je o filmu koji govori o bivšem prijestupniku i detektivu Spenseru u borbi sa zločinom koji naprosto mora riješiti. Glavna uloga pripala je Marku Wahlbergu, a u filmu se pojavljuje i glazbenik Post Malone.

Sergio

Film "Sergio" priča je o karizmatičnom Sergiu Vieiri de Mello, UN-ovom diplomatu koji je većinu života proveo radeći u najkritičnijim regijama svijeta. Kada napokon odluči napustiti takav, poprilično nesiguran posao, pruži mu se prilika za još jedan zadatak u Bagdadu koji mu zatim mijenja život. Zanimljiva i napeta drama na Netflix stiže u travnju.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više