Search

5 serija koje dolaze u svibnju i koje izgledaju jako zanimljivo

5 serija koje dolaze u svibnju i koje izgledaju jako zanimljivo

Provjerili smo ponudu

Tekst: E.G.


Image: PR

Aktivnosti oko Uskrsa i Praznika rada su završile, većina se vratila s eventualnih godišnjih odmora, i sve skupa možemo vratiti svojoj uobičajenoj rutini. Za nas to, među ostalim, podrazumijeva i odmaranje uz gledanje serija, koje nam često "progutaju" sate života, ali to uglavnom ne zažalimo. Štoviše, već smo se bacili u potragu za novim naslovima koji izlaze u svibnju, a u nastavku vam donosimo one koji su nam se učinili najzanimljivijima. 

Dead to Me

Jen (Christina Applegate) je upravo izgubila muža u prometnoj nesreći, i ne prihvaća najbolje dobronamjerne geste sućuti svoje okoline. Ipak, njen cinizam nije uspio odbiti i Judy, veselu i optimističnu ženu koju upoznaje na jednoj grupi potpore. Njih će dvije uskoro postati jako bliske, a Jen će doznati da Judy baš i nije tako nevina kako izgleda. Ova crnohumorna serija je na Netflix stigla prije nekoliko dana.

How to sell drugs online (fast)

Kako bi impresionirao svoju curu, tinejdžer kojeg društvo opisuje kao tipičnog šmokljana, počinje raspačavati drogu, i to na način koji mu je najpoznatiji- putem interneta. Što će sve dogoditi kad na svom putu dođe do statusa jednog od najutjecajnijih dilera u Europi, moći ćete pogledati od 31. svibnja.

When They See Us

Redateljica Ava DuVernay, poznata po svojim društveno angažiranim filmovima, vraća se s jednom jako zanimljivom mini serijom. "When They See Us" donosi priču o 5 Afroameričkih tinejdžera iz Harlema koji su osuđeni za silovanje žene u Central Parku. Svaki od njih je u zatvoru proveo najmanje 6 godina, a u njihovu se nevinost povjerovalo tek nakon što se jedan serijski silovatelj dobrovoljno predao policiji. Premijera je također zakazana za 31. svibnja.

What If

Renée Zellweger je jedno od omiljenih glumačkih lica iz prve dekade novog milenija, i drago nam je popratiti svaki njen novi projekt, budući da ih doista pomno odabire. U seriji "What If" će se propitivati posljedice situacije u kojoj osoba koja inače cijeli život poštuje pravila i zakona donese jednu krivu odluku. Hoće li ona proći nezapaženo ili izazvati domino efekt? Moći ćete saznati od 24. svibnja.

Street Food

Ako ste voljeli gledati Chef's Table, onda je ovo pravi serijal za vas. Naglasak je i ovdje na umjetnosti spravljanja hrane, ali ovaj put je fokus daleko od najmodernijih aparata i kuhinja. Umjesto toga, sad ćemo moći pobliže upoznati majstore street food formata i vidjeti zašto je točno on postao toliko popularan, a u slučajevima nekih došao i do Michelinovih zvjezdica.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više