Traži

6 stvari koje trebate znati o novoj seriji \"Sharp Objects\" koja s emitiranjem kreće večeras

6 stvari koje trebate znati o novoj seriji "Sharp Objects" koja s emitiranjem kreće večeras

Iz produkcije HBO-a


Fotografija: PR

Sigurno vam nije promaknuo naslov nove napete serije koju već neko vrijeme svi najavljuju i željno iščekuju. U pitanju je tv serijal iz produkcije HBO-a koji nosi naziv "Sharp Objects" (Oštri predmeti), čija će prva epizoda premijerno biti prikazana večeras na HBO kanalu u 20.00 sati, dok će na HBO GO-u također biti dostupna danas, 9. srpnja. U pitanju je serijal redatelja Jeana Marc Valléea od osam epizoda koji se temelji na istoimenom romanu Gillian Flynn, a prati novinarku Camille Preaker (Amy Adams) koja se vraća u svoj rodni gradić izvještavati o ubojstvima dviju mladih djevojki. Pritom, pokušavajući posložiti psihološku slagalicu iz svoje prošlosti dok se istovremeno previše poistovjećuje s mladim žrtvama. S obzirom na to da ova ljetna krimi drama kreće večeras, donosimo vam šest činjenica koje biste svakako trebali znati prije gledanja...

6 stvari koje trebate znati o novoj seriji "Sharp Objects" koja s emitiranjem kreće večeras (фото 1)

1. "Sharp Objects" serijal temelji se prema istoimenom bestselleru koji je napisala Gillian Flynn, autorica knjiga "Gone Girl" i "Dark Places". Ovo je njezin prvi roman koji će biti adaptiran u obliku tv serijala. 

2. Serijal je pun cijenjenih glumačkih imena. Tako ćemo uz Amy Adamas koja tumači lik Camille Preaker gledati i Patriciju Clarkson u ulozi Adore. Tu su još i neka nova ambiciozna imena kao što su Eliza Scanlen, Henry Czerny, Elizabeth Perkins, Chris Messina, Taylor John Smith, Miguel Sandoval, Will Chase i Madison Davenport. 

6 stvari koje trebate znati o novoj seriji "Sharp Objects" koja s emitiranjem kreće večeras (фото 2)

3. Kraj svake od epizoda trebao bi biti prilično bitan i moćan s obzirom na osjetljivu narav serije i samog sadržaja koji se provlači kroz cijelu prvu sezonu. 

4. Tu je i poveznica s megapopularnom serijom "Big Little Lies" što novoj seriji može ići samo u prilog. Nju je režirao Jean-Marc Vallée, a sada se u istoj ulozi našao i s nadolazećom "Sharp Objects". S obzirom na zapaženi uspjeh, ne sumnjamo da nas i ova serija neće jednako oduševiti.

6 stvari koje trebate znati o novoj seriji "Sharp Objects" koja s emitiranjem kreće večeras (фото 3)

5. Amy Adamas je inače velika obožavateljica djela američke spisateljice Gillian Flyn, tako da je bila presretna kada su joj ponudili ulogu jer je već otprije bila upoznata s knjigom i temom. 

6. Oni koji su imali prilike već pogledati seriju, točnije službene screenere ostali su oduševljeni. U recenziji The Washington Posta stoji kako ćete se "instantno navući". U magazinu Rolling Stone stoji kako je Vallée uspio spretno maknuti barijere između prošlosti i sadašnjosti, tako da Camille i gledatelji mogu istovremeno iskusiti oboje. Variety je pak seriju na neki način usporedio s hitom "Ozark".  I za kraj, vjerujemo kako ćete se i vi kao i mi večeras prikovati uz male ekrane. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar