Traži

8 novih serija kojima se veselimo ove jeseni

8 novih serija kojima se veselimo ove jeseni

Što sve možete pogledati?

Tekst: E.G.


Fotografija: Pr

Serije su već odavno stale uz bok filmovima. Bilo da je riječ o budžetu, glumačkim imenima ili kompleksnosti projekta, brojne serije koje smo imali prilike gledati su nam dokazale kako najbolje vrijeme ovog formata tek dolazi. Štoviše, mnogi će vam danas reći da se i ne sjećaju kad su zadnji put pogledali neki film, ali će vam zato bez problema navesti nekoliko serija čije su sezone pogledali u rekordnom vremenu. Za slučaj da spadate u okorjele obožavatelje serije koji su već pogledali sve što se pogledati dalo ili ste jednostavno uvijek u potrazi za novim i uzbudljivim naslovima, donosimo vam popis serija koje možete gledati od jeseni, a koje zvuče obećavajuće.

Bodyguard (krajem kolovoza)

Od scenarista odlične serije "Line of Duty" nam stiže još jedan potencijalno kvalitetan projekt. Riječ je o političkom trileru koji prati tjelesnog čuvara koji će morati birati između zaštite svojih vrijednosti i savjesnog obavljanja posla kad bude dodijeljen da čuva državnu tajnicu Velike Britanije. 

Les Misérables (tijekom studenog)

Priča koju smo već gledali na nekoliko načina, stiže nam u još jednoj varijanti- i djeluje prilično dobro! U glavnim se ulogama nalaze imena poput Dominica Westa, Lily Collins, Davida Oyelowa i drugih, koje ćemo moći gledati kroz 6 epizoda. 

Black Earth Rising (krajem kolovoza)

U glavnoj se ulozi nalazi sjajna Michaela Coel, a tumači djevojku koja je posvojena u Veliku Britaniju nakon genocida u rodnoj Ruandi. Godinama kasnije, radi kod jednog odvjetnika, dok se njena majka bavi slučajem privođenja odmetnug afričkog političara. Prema službenoj najavi, radnja će se odvijati diljem Afrike i Europe, a tematizira pitanja poput krivnje, pravde i odlučnosti. 

The Innocents ( od 24. kolovoza)

Najavljivan kao "novi Stranger Things", ovaj serijal prati dvoje odbjeglih tinejdžera čiji se životi naglo promijene nakon što jedan od njih dobije nadnaravne moći. U glavnim će ulogama igrati Sorcha Groundsell, Percelle Ascott i Guy Pearce.

The Cry (tijekom rujna)

Nestanak djeteta u inače idiličnom gradiću na australskoj obali zauvijek će narušiti odnos među njegovim roditeljima, koji se, osim sa svojom boli, moraju boriti i s povećanim zanimanjem javnosti za svoj život, kao i činjenici da ih neki sumnjiče za sami nestanak. 

The Little Drummer Girl (tijekom studenog)

Najvljivana kao ovogodišnji odgovor na seriju "The Night Manager", ova mini serija u 6 nastavaka donosi ekranizaciju špijunskog romana John le Carréa iz 80-ih godina prošlog stoljeća. Kad ovome dodamo i glumačka imena kao što su Alexander Skarsgard, Michael Shannon i Florence Pugh, jasno je možemo očekivati mnogo.

Maniac (21. rujna)

I dok se i druge serije na ovom popisu mogu pohvaliti moćnom glumačkom postavom, nijedna se ne može mjeriti s postavom serije "Maniac".  Emma Stone, Jonah Hill, Jemima Kirke i Justin Theroux samo su neka od imena koje ćemo imati prilike gledati u američkoj verziji istoimene norveške uspješnice. Priča prati dvoje stranaca koji se nađu usred jednog testiranja lijekova koje pođe po krivu.

Vanity Fair (tijekom rujna)

Još jedna poznata priča dolazi u novoj inačici. William Makepeace Thackeray još je u 19. stoljeću napisao savršenu jesensku dramu, a ovaj ćemo je put gledati kroz glumačka ostvarenja Olivije Cook, Michaela Palina, Suranne Jones i mnogih drugih. 

Wanderlust (krajem kolovoza)

Fenomenalna Toni Collette glumi terapeutkinju koja poduzima nekonvencionalne mjere kako bi spasila svoj brak nakon što ga uzdrma jedna nesreća. Prema najavama, riječ je o prvoklasnoj drami, a mi moramo priznati kako je upravo ona naš favorit s ovog popisa!

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar