Search

8 novih serija kojima se veselimo ove jeseni

8 novih serija kojima se veselimo ove jeseni

Što sve možete pogledati?

Tekst: E.G.


Image: Pr

Serije su već odavno stale uz bok filmovima. Bilo da je riječ o budžetu, glumačkim imenima ili kompleksnosti projekta, brojne serije koje smo imali prilike gledati su nam dokazale kako najbolje vrijeme ovog formata tek dolazi. Štoviše, mnogi će vam danas reći da se i ne sjećaju kad su zadnji put pogledali neki film, ali će vam zato bez problema navesti nekoliko serija čije su sezone pogledali u rekordnom vremenu. Za slučaj da spadate u okorjele obožavatelje serije koji su već pogledali sve što se pogledati dalo ili ste jednostavno uvijek u potrazi za novim i uzbudljivim naslovima, donosimo vam popis serija koje možete gledati od jeseni, a koje zvuče obećavajuće.

Bodyguard (krajem kolovoza)

Od scenarista odlične serije "Line of Duty" nam stiže još jedan potencijalno kvalitetan projekt. Riječ je o političkom trileru koji prati tjelesnog čuvara koji će morati birati između zaštite svojih vrijednosti i savjesnog obavljanja posla kad bude dodijeljen da čuva državnu tajnicu Velike Britanije. 

8 novih serija kojima se veselimo ove jeseni (фото 1)

Les Misérables (tijekom studenog)

Priča koju smo već gledali na nekoliko načina, stiže nam u još jednoj varijanti- i djeluje prilično dobro! U glavnim se ulogama nalaze imena poput Dominica Westa, Lily Collins, Davida Oyelowa i drugih, koje ćemo moći gledati kroz 6 epizoda. 

8 novih serija kojima se veselimo ove jeseni (фото 2)

Black Earth Rising (krajem kolovoza)

U glavnoj se ulozi nalazi sjajna Michaela Coel, a tumači djevojku koja je posvojena u Veliku Britaniju nakon genocida u rodnoj Ruandi. Godinama kasnije, radi kod jednog odvjetnika, dok se njena majka bavi slučajem privođenja odmetnug afričkog političara. Prema službenoj najavi, radnja će se odvijati diljem Afrike i Europe, a tematizira pitanja poput krivnje, pravde i odlučnosti. 

8 novih serija kojima se veselimo ove jeseni (фото 3)

The Innocents ( od 24. kolovoza)

Najavljivan kao "novi Stranger Things", ovaj serijal prati dvoje odbjeglih tinejdžera čiji se životi naglo promijene nakon što jedan od njih dobije nadnaravne moći. U glavnim će ulogama igrati Sorcha Groundsell, Percelle Ascott i Guy Pearce.

8 novih serija kojima se veselimo ove jeseni (фото 4)

The Cry (tijekom rujna)

Nestanak djeteta u inače idiličnom gradiću na australskoj obali zauvijek će narušiti odnos među njegovim roditeljima, koji se, osim sa svojom boli, moraju boriti i s povećanim zanimanjem javnosti za svoj život, kao i činjenici da ih neki sumnjiče za sami nestanak. 

8 novih serija kojima se veselimo ove jeseni (фото 5)

The Little Drummer Girl (tijekom studenog)

Najvljivana kao ovogodišnji odgovor na seriju "The Night Manager", ova mini serija u 6 nastavaka donosi ekranizaciju špijunskog romana John le Carréa iz 80-ih godina prošlog stoljeća. Kad ovome dodamo i glumačka imena kao što su Alexander Skarsgard, Michael Shannon i Florence Pugh, jasno je možemo očekivati mnogo.

8 novih serija kojima se veselimo ove jeseni (фото 6)

Maniac (21. rujna)

I dok se i druge serije na ovom popisu mogu pohvaliti moćnom glumačkom postavom, nijedna se ne može mjeriti s postavom serije "Maniac".  Emma Stone, Jonah Hill, Jemima Kirke i Justin Theroux samo su neka od imena koje ćemo imati prilike gledati u američkoj verziji istoimene norveške uspješnice. Priča prati dvoje stranaca koji se nađu usred jednog testiranja lijekova koje pođe po krivu.

8 novih serija kojima se veselimo ove jeseni (фото 7)

Vanity Fair (tijekom rujna)

Još jedna poznata priča dolazi u novoj inačici. William Makepeace Thackeray još je u 19. stoljeću napisao savršenu jesensku dramu, a ovaj ćemo je put gledati kroz glumačka ostvarenja Olivije Cook, Michaela Palina, Suranne Jones i mnogih drugih. 

8 novih serija kojima se veselimo ove jeseni (фото 8)

Wanderlust (krajem kolovoza)

Fenomenalna Toni Collette glumi terapeutkinju koja poduzima nekonvencionalne mjere kako bi spasila svoj brak nakon što ga uzdrma jedna nesreća. Prema najavama, riječ je o prvoklasnoj drami, a mi moramo priznati kako je upravo ona naš favorit s ovog popisa!

8 novih serija kojima se veselimo ove jeseni (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više