Search

Austin Butler utjelovit će jednu od najvećih glazbenih zvijezda svih vremena, upoznajte ga!

Austin Butler utjelovit će jednu od najvećih glazbenih zvijezda svih vremena, upoznajte ga!

Nova nada Hollywooda

Tekst: L.L.


Image: Getty Images,
Instagram

Glumac, model, pa i glazbenik, Austin Robert Butler našao se na meti medija odmah po pojavljivanju u filmu Quentina Tarantina "Once Upon a Time in Hollywood". Njegova je pojava zainteresirala i nas pa smo tako otkrili kako se iza ove mlade zvijezde već skriva uspješna dugogodišnja glumačka karijera te kako je uloga u trenutno superpopularnom Tarantinovom ostvarenju samo još jedan korak naprijed, a ono što mladog glumca tek čeka velike su stvari za svijet filma, ali i glazbe.

Austin Butler utjelovit će jednu od najvećih glazbenih zvijezda svih vremena, upoznajte ga! (фото 1)

Rođen u Kaliforniji, Austin Butler karijeru je započeo upravo u rodnom gradu Anaheimu. Ubrzo nakon upisivanja u školu glume, na red su došle prve uloge, a tu se ubrajaju one u kojima je utjelovio lika Dereka Hansona u serijalu "Hannah Montana", pojavljivanje u serijalu "iCarly" kao Jake Krandle, a prvu veću ulogu Jamesa Garretta dobio je 2007. godine u serijalu "Zoey 101". Danas dvadesetosmogodišnji Austin pojavljivao se i u serijalima kao što je CSI, a nekoliko je godina bio i dio stalne postave u serijalima "The Carrie Diaries" te "The Shannara Chronicles".

Nakon toga, ukazala mu se prilika da utjelovi lik Texa u filmu "Once Upon a Time in Hollywood" i taj je, iznimno zahtjevan posao, odradio na visokoj razini što mu je instantno otvorilo vrata za ulogu u još jednom velikom filmskom ostvarenju. Butler je, naime, pobjedivši strogu konkurenciju, dobio priliku utjeloviti lik Elvisa Presleyja u filmu koji će se baviti životom upravo tog velikog glazbenika. Zbog dubokog glasa i markantnog izgleda Austina Butlera taj izbor zapravo nimalo ne iznenađuje.

 

Butler je javnosti poznat i zbog dugogodišnje veze s Vanessom Hudgens s kojom se često pojavljuje u javnosti, a rijetkost nisu niti objave na društvenim mrežama na kojima Hudgens često ističe ponos zbog nedavnih uspjeha svog partnera. Osim veze s poznatom glumicom, showbusiness je očito jedna od onih stvari koje teku u obitelji pa je tako na nekim od dosadašnjih projekata surađivao i sa svojom sestrom Ashley Butler.

Pred Butlerom je nesumnjivo blistava karijera, što zbog odličnih glumačkih sposobnosti, što zbog šarmantnog karaktera i izgleda, a sudeći prema njegovim profilima na društvenim mrežama, mladi glumac itekako uživa u stečenoj slavi i posljednje su dvije, ujedno i najveće uloge u njegovom životu, otkrile tek mali dio velikog talenta kojeg svijetu želi pokazati Austin Butler. Čini nam se kako bismo ovog glumca na malim ekranima mogli viđati sve češće.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više