Search

Tko je trijumfirao na dodjeli nagrada SAG i kako je bivši par slomio internet?

Tko je trijumfirao na dodjeli nagrada SAG i kako je bivši par slomio internet?

Kamere su uhvatile trenutak u backstageu kada su si bivši supružnici međusobno čestitali

Tekst: D.M.


Image: Instagram

Jučer se održala posljednja dodjela nagrada za uspješnice s televizije. SAG Awards, 26. po redu, ovaj su put prošle bez voditelja. Prije no što je "Parasite" odnio pobjedu, najistaknutiji trenutak SAG nagrada dogodio se u backstageu gdje su bivši supružnici Brad Pitt i Jennifer Aniston razmijenili čestitke i umiljate poglede.

Pitt je osvojio prvu nagradu za sporednu ulogu u filmu "Bilo jednom... u Hollywoodu". Govor je ispunio smiješnim doskočicama kojima se smijala cijela publika, a kamere su uspjele uhvatiti i Anistonin osmijeh. Pitt, koji je rekao da boluje od gripe, spustio je nagradu i rekao: "Moram dodati ovo na svoj Tinder profil."

Tko je trijumfirao na dodjeli nagrada SAG i kako je bivši par slomio internet? (фото 1)

Kasnije je Aniston osvojila svoju nagradu za najbolju žensku glumicu u dramskoj seriji za emisiju Apple TV Plus "The Morning Show". U backstageu, Pitt je promatrao Anistonin prihvatni govor. Nakon što je sišla s pozornice, toplo su čestitali jedno drugome na prvim nagradama SAG.

Uz Pitta, svi su Oscarovi favoriti zadržali svoje mjesto, uključujući pobjede za Renee Zellweger ("Judy"), Joaquina Phoenixa ("Joker") i Lauru Dern ("Priča o braku").

Kao što se i očekivalo, Phoenix je odnio nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu. Nakon što je pojedinačno pohvalio svakog od nominiranih kolega, Phoenix je kimnuo svom prethodniku Jokeru. "Stojim ovdje na ramenima mog omiljenog glumca, Heatha Ledgera," rekao je Phoenix.

Phoebe Waller-Bridge ovo je već treća nagrada za "Fleabag". Osim SAG, osvojila je Emmyja i Zlatni globus. Waller-Bridge dodala je SAG pobjedu za najbolju žensku glumicu u komičnoj seriji i osvrnula se na svoje uspjehe:

"Cijela je ovo stvar bila san, a ako se sutra probudim i otkrijem da je to samo to, hvala vam", rekla je Waller-Bridge. "To je bio najljepši san."

"The Marvelous Mrs. Maisel" nastavila je svoj niz, drugu godinu za redom osvajajući najbolji ansambl za komedije. Ali prihvativši nagradu za ansambl, šokirana glumica koja igra gđu Maisel, Alex Borstein rekla je da je glasala za "Fleabag".

"Iskreno, ovo nema smisla", izjavila je Borstein. "Fleabag je sjajan."

Robert De Niro dobio je nagradu za životno djelo, čast koju mu je uručio Leonardo DiCaprio koji je, poput De Nira, jedan od omiljenih glumaca Martina Scorsesea. Dvije zvijezde će se naći u Scorseseovom nadolazećem "Killers of the Flower Moon". Gromoglasne ovacije pozdravile su 76-godišnjeg glumca.

Leave a comment

više