Search

Dodijeljene su MTV nagrade, Missy Elliot oduševila genijalnim iznenađenjem

Dodijeljene su MTV nagrade, Missy Elliot oduševila genijalnim iznenađenjem

Dodjela s porukom!

Tekst: L.L.


Image: Getty Images,
Instagram

Nagrade koje se svake godine dodjeljuju glazbenicima za najbolje video spotove, a sam događaj daleko je poznatiji zbog istupa zvijezda nego samih nagrada, i ove je godine na svjetsku glazbenu pozornicu donio brojna iznenađenja. Kada su u pitanju nagrade, briljirale su mlade nade svjetske glazbene scene, a najviše pažnje uvjerljivo je pripalo Taylor Swift. Jedna od značajnijih nagrada, ona za spot godine, pripala je upravo njoj i to za pjesmu "You Need to Calm Down".

Dodijeljene su MTV nagrade, Missy Elliot oduševila genijalnim iznenađenjem (фото 1)

Glazbenicom godine proglašena je Ariana Grande, najboljom novom glazbenicom Billie Eilish, a zanimljivo je spomenuti i kako se niti jedna od ove dvije zvijezde na dodjeli nagrada nije pojavila. Dok se Billie Eilish fanovima obratila putem videa i ispričala zbog odsutnosti uzrokovane turnejom u Rusiji, Ariana Grande u potpunosti je preskočila prestižnu dodjelu u New Jerseyju.

Ipak, najviše pažnje ukrala je Missy Elliot koja je na pozornicu dovela plesačicu Alyson Stoner. Ona se 2002. godine kao dijete pojavila u njezinom spotu za pjesmu "Work It" te, nakon 17 godina, izazvala ogromno oduševljenje publike i gledatelja. Elliot je ujedno dobila i najveće ovacije publike te u svom govoru zahvalila glazbenicima koji su je kroz godine inspirirali, a na popisu su se našli Timbaland, Janet Jackson, Madonna, Busta Rhymes i drugi.

 

 

Zanimljivi su bili i politički komentari glazbenika French Montane koji je u svom govoru spomenuo problem imigranata, dok se glazbenik Bad Bunny osvrnuo na katastrofe u Amazoniji.

Primanje nagrade za najbolji spot Taylor Swift je prepustila svom prijatelju i producentu spota Todricku Hallu. Umjesto da se sama popne na pozornicu, nagradu je u ruke dobio upravo Hall, a mlada ga je glazbenica za to vrijeme iz publike glasno bodrila. Također, Taylor Swift je održala govor u kojem je spomenula kako je publika glasovima za njezinu pjesmu "You Need To Calm Down" glasala za jednakost u svijetu, osvrnuvši se pritom na trenutnu politiku američkog predsjednika Donalda Trumpa.

U svjetskim se medijima puno govori i o nastupu Miley Cyrus koja je u posljednje vrijeme podigla veliku prašnu zbog prekida s australskim glumcem Liamom Hemsworthom. Na pozornici je Miley Cyrus izgledala spektakularno i svijetu pokazala kako se i nakon kraja ljubavne veze osjeća i zvuči sjajno. Show je na spektakularan način zatvorila reperica i glumica Queen Latifah koja je u Prudential Centar u New Jerseyju, gdje se sama dodjela održavala, ušla na motoru i zajedno s nekoliko drugih umjetnika na najzanimljiviji način zatvorila još jednu MTV-jevu dodjelu nagrada.

Dodijeljene su MTV nagrade, Missy Elliot oduševila genijalnim iznenađenjem (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više