Search

Evo, doznali smo! Druga sezona serije \"Stranger Things\" stiže krajem listopada

Evo, doznali smo! Druga sezona serije "Stranger Things" stiže krajem listopada

27. listopada na Netflixu


Image: screenshot

U svojima kalendarima crvenim označite 27. listopad jer tada ćete biti okupirani gledanjem nove sezone mega popularne Netflixove serije "Stranger Things", koja će biti još strašnija, mističnija i tajanstvenija

Još u kolovozu 2016. iz Netflixa su potvrdili drugu sezonu serije "Stranger Things". U veljači ove godine je pak stigao i prvi teaser kada je komunicirano da će se premijera nove sezone dogoditi na Noć vještica. No, sada stižu još bolje vijesti, a ta je da je premijera pomaknuta i da nova sezona na Netflix stiže ranije, 27. listopada. Ta informacija je naravno definirana još jednim misterioznim plakatom i teaserom u kojem na nekoliko sekundi možemo osjetiti mističnu i zastrašujuću atmosferu koja evocira retro zvuk 80-ih kroz prepoznatljivu glazbenu temu - baš onakvu kakvu smo mogli osjetiti kroz svaku epizodu fantastične prve sezone o kojoj se još uvijek pišu hvalospjevi. 

Osim plakata i teasera stigao je i službeni opis radnje: 1984. godina, stanovnici Hawkinsa u Indiani se još uvijek oporavljaju od horora koji su proživjeli. Iako je Will Byers spašen, ovaj put preživjelima čini se prijeti jedno veće zlo… Naime, priča druge sezone neće biti linearna, bit će nadograđena novim popratnim pričama, a donosi i nekoliko novih likova, kao i sve skupa devet epizoda. 

 

Čisto da i samo podsjetimo, prva sezona je, ako se možda ne sjećate, postala veliki hit prošlo ljeto, a bavi se stanovnicima malog grada čiju svakodnevicu uznemiri nestanak djeteta nakon čega na grad počinju djelovati naizgled nadnaravne sile i tajna vladina organizacija.

Autori serije su braća Matt i Ross Duffer, dok je glavna zvijezda definitivno mlada Millie Bobby Brown koju ćemo gledati i u drugoj sezoni. Za nevjerojatno genijalan soundtrack serije zaslužan je bend S U R V I V E o kojem smo detaljno pisali ovdje, a u ostalim ulogama su bili Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp i Charlie Heaton.

Evo, doznali smo! Druga sezona serije "Stranger Things" stiže krajem listopada (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više