Search

Glumica hrvatsko-srpskih korijena zvijezda nove američke krimi serije

Glumica hrvatsko-srpskih korijena zvijezda nove američke krimi serije

"Odsutnost" (Absentia)


Image: PR

Prva sezona američke serije "Odsutnost" premijerno će se početi prikazivati u našoj regiji od srijede, 11. listopada

Nova uzbudljiva produkcija Sony Picturesa otkrila je i zaplet prve epizode te profile glavnih likova. Naime, prva epizoda donosi šokantan povratak FBI-jeve agentice Emily Byrne nakon što je dugo godina smatrana ubijenom od serijskog ubojice Conrada Harlowa. Emily je prisiljena suočiti se s misterijom njezina zatočeništva i činjenicom da je život svih drugih jednostavno nastavio bez nje. Kopajući po njezinom slučaju Nick Durand, Emilyin bivši muž, pronalazi vezu s vođom trafficking bande Robertom Semerovim. Kad ga FBI locira sumnja se odjednom prebacuje na Emily i svi se počinju pitati da li je to ista osoba koju su poznavali.

Emily Byrne glumi Stana Katić, američka glumica, srpskih korijena s područja Dalmacije. Emily nestaje u lovu na osumnjičenog serijskog ubojicu te se pojavljuje nakon puno godina s malo sjećanja što joj se dogodilo. Po povratku u neki novi i promijenjeni svijet mora se suočiti s emocionalnim oporavkom od zatočeništva i složiti ponovo svoj život.

Njezinog bivšeg supruga, FBI agenta Nicka Duranda, glumi Patrick Heusinger. Poslije Emilynog nestanka Nick je stvorio novi život s novog suprugom i sinom, a njezinim povratkom se nađe rastrgan između prošlosti i sadašnjosti. Alice Durand (igra je Cara Theobold) je Nickova nova žena i jedina majka koji Flynn, sin Emily i Nicka, poznaje. Emilyiniom povratkom njezin idiličan život se pretvara u kaos. Angel Bonanni portretira bostonskog detektiva Tommyja Gibbsa, koji tražeći serijskog ubojicu provjerava brojne vlastite teorije čiji tragovi vode do Emily kao ključne osobe.

Glumica hrvatsko-srpskih korijena zvijezda nove američke krimi serije (фото 1)

Adam Radford specijalan je agent bostonskog odjeljka FBI-a i bivši Emilyin parter. Iako mu je draga Adam je ipak politički karijerist, pa kad mu se i ona sama nađe na putu neće imati nikakvih popusta. Jack Byrneov odnos s Emily, usvojenom mlađom sestrom, bio je izuzetno kompetitivan. Nakon što je nestala, a zdravlje njihovog oca se pogoršalo Jackov život se raspao, pa je izgubio i doktorsku licencu zbog prekomjernog opijanja. Flynn Durand je devetogodišnji sin Nicka i Emily. Majka mu je nestala kad je imao samo tri godine i zapravo jedini majčinski odnos kojeg poznaje je s Alice što ga stavlja u izuzetno nezgodan položaj.

Conrad Harlow (glumi ga Richard Brake) je bio glavni osumnjičeni u potrazi za serijskim ubojicom. Kad je Emily nestala novi dokazi su ga povezali s njezinom otmicom i ubojstvom te je osuđen. Šest godina kasnije ona se vraća i to baca potpuno novi svjetlo na njegov slučaj.

Glumica hrvatsko-srpskih korijena zvijezda nove američke krimi serije (фото 2)

"Odsutnost" (Absentia), nova Sonyjeva produkcija uključuje velike svjetske zvijezde koje već sezonama glume u niz velikih hit serijala kao što su "Igra prijestolja", "Castle", "24", "CSI: Miami" ili "Downtown Abbey". Nakon premijere prve epizode na otvarajućoj ceremoniji 57. Monte Carlo Television Festivala, jedne od najprestižnijih manifestacija na svijetu, sad konačno stiže i u našu regiju. Deset epizoda prve sezone premijerno će se prikazivati od 11. listopada u stalnom tjednom terminu srijedom u 21:55 na AXN-u.

Glumica hrvatsko-srpskih korijena zvijezda nove američke krimi serije (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više