Search

Godina je pri kraju pa smo sastavili popis filmova iz 2019. koje morate pogledati

Godina je pri kraju pa smo sastavili popis filmova iz 2019. koje morate pogledati

Ostvarenja koja smo jedva čekali u 2019.

Tekst: L.L.


Image: IMDB

Zima je idealno doba za nadoknadu filmskih zaostataka iz još uvijek tekuće godine. Pripremili smo popis filmova koji su ove godine gledatelje osvojili odmah po izlasku i, ako ih još uvijek niste pogledali, preostalih mjesec dana u godini bit će upravo idealno doba za nadoknađivanje. A onda i pripreme za hitove 2020. mogu početi!

Once Upon a Time… In Hollywood

Najavljen kao posljednje filmsko ostvarenje velikog Quentina Tarantina, film "Once Upon a Time in Hollywood" publiku je osvojio i prije samog izlaska, Za to su, osim Tarantinovog, zasigurno zaslužna i imena glavnih zvijezda, Leonarda DiCaprija, Brada Pitta i Margot Robbie. Film se vrti oko ubojstava jednog od najpoznatijih američkih zločinaca Charlesa Mansona, a uz sjajnu glumu, velikoj popularnosti filma doprinio je i nepogrešiv, nadaleko prepoznatljiv stil Quentina Tarantina.

Joker

Film o kojem se ove godine najviše govorilo definitivno je "Joker". Potresan, tužan i prepun iznenađenja, film je podijelio javnost, a fantastičan Joaquin Phoenix, priča se, odradio ulogu života. O ovom se filmu ne treba puno govoriti, najbolje je ipak pogledati ga i vjerovati vlastitom ukusu. Svidi li vam se, upozoravamo vas, mogli biste još danima pričati o Jokeru i tražiti sugovornike za duboke rasprave.

Midsommar

Scene iz filma "Midsommar" gledatelje su ostavile više nego iznenađenima, a riječ je o odlično osmišljenoj drami koja se vrti oko jednog iznimno neobičnog putovanja mladog para u Švedsku i otkrivanja običaja koje nikada nisu htjeli otkriti. Film je izašao u lipnju 2019. godine, a činjenica da se o njemu još uvijek uvelike govori, samo je potvrda da "Midsommar" svakako vrijedi pogledati.

Booksmart

Tražite li dobru komediju koja će vas zabaviti za vrijeme sve hladnijih večeri, odlične ocjene gledatelja, razveselit će vas, prikupio je film "Booksmart". Riječ je o prijateljima koji na posljednju večer srednje škole shvaćaju kako ipak nisu proveli dovoljno vremena zabavljajući se pa propuštene četiri godine zabave pokušavaju upakirati u jednu večer. Film "Booksmart" idealan je za gledanje u društvu, posebice s dugogodišnjim prijateljima s kojima se kasnije možete prisjećati vlastitih zgoda iz srednje škole ili pak fakulteta.

Gloria Bell

Spoj drame i romantične komedije u filmu "Gloria Bell" natjerat će vas da ovaj film preporučite i prijateljicama, a omiljena Julianne Moore još će vas jednom oduševiti svojim glumačkim sposobnostima. Uz Moore, tu je i simpatični Michael Cera te čitav niz zgoda koje ćete najbolje shvatiti pogledate li film već večeras.

Hustlers

Jennifer Lopez ove je godine, primijetili smo, apsolutna kraljica Hollywooda. Osim što izgleda bolje nego ikad, snimila je i film u kojem glumi bivšu striptizetu u novim poslovnim uzletima. "Hustlers" je, pitate li nas, odličan film za opuštanje vikendom uz čašu vina upravo zato što spaja komediju, dramu i krimić u jedno poprilično genijalno ostvarenje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više