Traži

Ima li još uvijek seksa u gradu?

Ima li još uvijek seksa u gradu?

Sve što znamo o novoj knjizi i seriji Candace Bushnell

Tekst: A.P.


Nema sumnje u to da se na suvremenoj televiziji dosad nije pojavio lik kao što je Carrie Bradshaw, niti da je ikada snimljena serija koja je utjecala na generacije žena kako razmišljanjem o vezama i seksu tako i onim laganijim stvarima poput stila i „it" mjesta za izlaske. Svi i danas rado dijelimo citate Carrie Bradshaw na osobnim Instagram profilima, a dokaz o vječnosti teme i izvrsnom načinu obrade iste, upravo jesu brojni profili posvećeni citatima iz serije koje upijaju nove generacije djevojaka.

Svi znamo da su snimljeni i filmovi koji su donekle pokušali prenijeti humor glavnih likova, međutim moramo priznati da oba nastavka nisu ni sjena razrađenom tv formatu koji smo obožavali. Kako su se Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall zakrvile do te mjere da je svako okupljanje ekipe za treći nastavak filma nemoguće, publika stalno iščekuje bilo kakvu novu mrvicu koja će ih opet vratiti u ekstazu gledanja omiljenih ženskih likova.

miranda

Samantha, Carrie, Miranda i Charlotte neće biti glavne junakinje novog uratka Candace Bushnell koja je napisala knjigu Seks i Grad i po kojoj je Carrie i osmišljena kao lik, već priprema nešto zanimljivo i relevantno za vrijeme u kojem živimo. Naime u kolovozu izlazi njezina nova knjiga nazvana „Is There Still Sex In The City" koja se bavi tematikom 50-godišnjih single žena na Manhattanu, a koje danas žive živote o kojima smo prije dvadeset godina mogli samo sanjati: „Tko bi rekao da će nastupiti vrijeme kada će žene od 50 godina i dalje izlaziti vani, mijenjati seksualne partnere, odlaziti na treninge, održavati mladolik izgled i pritom izgledati odlično?" - kazala je Bushnell.

I sama autorica ima 60 godina i dobro je upoznata sa svim zbivanjima na društvenoj sceni Manhattana te ne sumnjamo da nas očekuje autentično i zabavno iskustvo napisano u njenom britkom i humorističnom stilu. Knjigu će pratiti serija za koju cast još nije poznat, ali pretpostavljamo da će se mnoge poznate glumice otimati za glavne uloge. Danas je televizija jači medij od filma te nas ne bi čudilo da serija bude prepuna zvijezda s A liste. Jedva čekamo.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar