Search

Izašao je trailer za \"A Quiet Place II\", glavnu ulogu preuzela je Emily Blunt i, čini se, film bi mogao biti fantastičan

Izašao je trailer za "A Quiet Place II", glavnu ulogu preuzela je Emily Blunt i, čini se, film bi mogao biti fantastičan

U kina dolazi krajem ožujka

Tekst: L.L.


Image: IMDB

S početkom nove godine, stigao je i trailer za novi nastavak napetog filma "A Quiet Place". Prvi je dio izašao 2018. godine, prvi je redateljski projekt glumca Johna Krasinksija u kojem je, uz njega samoga, glumila i njegova supruga Emily Blunt, a osim njih, u filmu se pojavljuju tek još njihova filmska djeca.

Riječ je o napetom hororu s elementima drame i sci-fija u kojem se radnja vrti oko postapokaliptičnog svijeta s glavnim likovima prisiljenim živjeti u tišini kako bi ostali sigurni od čudovišta s posebnom izraženim osjetom sluha.

Vjerujemo kako je onima koji su film pogledali u pamćenju ostao zapanjujući prikaz svakodnevnog života, bijega, pa čak i nenadanih situacija poput poroda djeteta u potpunoj tišini te kako, razmišljajući o viđenom, baš kao i mi, nisu mogli ni zamisliti težinu takvog načina preživljavanja. Zadivljujuća gluma Johna Krasinskija i Emily Blunt, nerealnu situaciju učinila je barem na trenutak realnom, nezamislivo zastrašujućom i upravo nas je zato posebno zainteresirala vijest o novom nastavku.

Izašao je trailer za "A Quiet Place II", glavnu ulogu preuzela je Emily Blunt i, čini se, film bi mogao biti fantastičan (фото 1)

Na kraju filma iz 2018., Emily Blunt, koja u filmu glumi Evelyn Abbott, suprugu Leeja Abbotta, ostala je sama s tek rođenim djetetom, sinom i kćeri, te se sada mora snalaziti u situaciji koja zahtjeva hrabrost, snalažljivost i koncentraciju. Na svom putu susreću još jednu preživjelu osobu, čiji je lik utjelovio Cillian Murphy, poznatiji po ulozi u popularnoj seriji Peaky Blinders, a koji im zatim govori kako na svijetu još postoje ljudi koje ipak nije vrijedno spasiti.

Za sve one koji su pogledali prvi dio "A Quiet Place" filma, jasno je kako se u drugom nastavku John Krasinski ne pojavljuje, no s redateljske će strane, čini se, još jednom pokazati velik talent. Film bi se u kinima trebao početi prikazivati krajem ožujka. Jedva čekamo!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više