Search

Izašao je trailer za film \"Endings, Beginnings\" sa sjajnom Shailene Woodley, izgleda više nego obećavajuće

Izašao je trailer za film "Endings, Beginnings" sa sjajnom Shailene Woodley, izgleda više nego obećavajuće

Nazivaju ga jednim od njezinih najboljih ostvarenja

Tekst: L.L.


Image: IMDB

Romantična drama sa Shailene Woodley, najpoznatije po ulozgama Hazel u filmu "The Fault in Our Stars" te Jane Chapman u seriji "Big Little Lies", i Jamiejem Dornanom iz "50 Shades of Grey", jedna je od najočekivanijih u 2020. godini. Sada je napokon izašao trailer i, pitate li nas, nestrpljenje koje je zavladalo društvenim mrežama u potpunosti je opravdano.

Izašao je trailer za film "Endings, Beginnings" sa sjajnom Shailene Woodley, izgleda više nego obećavajuće (фото 1)

Film govori o kompliciranom ljubavnom trokutu u kojem se, uz Shailene i Jamieja, pojavljuje i glumac Sebastian Stan, a riječ je modernoj ljubavnoj priči koja, iako započinje iz zabave, u pozadini skriva nevjerojatno zapetljanu priču s krajem koji bi nas, čini se, mogao rasplakati. Trailer, naime, ne otkriva previše, ali golica maštu i ostavlja prostora za razmišljanje koji bi od dvojice prijatelja zapetljanih u odnos s glavnom aktericom Daphne na kraju u istom tom odnosu mogao i opstati.

Premijera filma održana je na Toronto film festivalu 2019. godine te je izazvala sjajne reakcije, a kako su se Dornan, Woodley i Stan snašli u uzbudljivom ljubavnom trokutu, pogledajte u traileru. Film "Endings, Beginnings" u kinima bi se trebao pojaviti u svibnju ove godine.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više