Search

Jesen je na vratima, idealno je vrijeme za drame, a mi imamo tri prijedloga kojima se posebno veselimo

Jesen je na vratima, idealno je vrijeme za drame, a mi imamo tri prijedloga kojima se posebno veselimo

Serijali od kojih očekujemo puno

Tekst: L.L.


Image: IMDB

S prvim hladnijim, kišnim danima dolazi i idealno vrijeme za večernje uživanje u šalici čaja, uz dobru knjigu i isti takav film ili seriju. Boljeg godišnjeg doba za gledanje drama od jeseni naprosto se ne možemo sjetiti pa smo pronašli tri sjajna ostvarenja koja nas ove jeseni čekaju na malim ekranima i idealan su izgovor za ležanje ispred malih ekrana.

"Unbelievable"

Sredinom rujna na Netflix stiže drama koja će u vama izazvati iznenađenje i snažne emocije, snimljena po stvarnom događaju i ona o kojoj ćete zasigurno poželjeti govoriti prijateljima nakon što je odgledate. Riječ je o serijalu "Unbelievable" u kojem pratimo priču silovane tinejdžerice Marie. Zbog njezinog hladnog karaktera, priča o silovanju koju je podijelila s policijom i javnosti zvuči poprilično nevjerojatno i tek nakon godina istrage, saznaje se istina o čitavom događaju. Napeta i dramatična policijska istraga, sjajna gluma Toni Collete u ulozi detektivke i nevjerojatna priča koja stoji iza slučaja tada osamnaestogodišnje Marie navest će vas na razmišljanje i ostaviti zaprepaštene.

 

 

"The Politician"

Priča prati tinejdžera Paytona Hobarta koji je već od malih nogu uvjeren da će biti predsjednik Amerike. Prva prepreka na tom putu postaje mu srednja škola u kojoj, s vremenom i teškom borbom protiv razredne suparnice, i sam postaje predsjednik razreda. Ipak, ono čemu se posebno veselimo jest gluma Gwyneth Paltrow koja u ovom serijalu glumi Paytonovu bogatu majku. Ovo je prvi serijal producenta Ryana Murphyja za Netflix, a isti je zaslužan za ostvarenja poput "Glee", "American Horror Story" i "Eat Pray Love" pa nas posebno veseli vidjeti kakva se priča zapravo krije iza ovog dramatičnog serijala. Prva epizoda na Netflix dolazi krajem rujna.

 

 

"The Morning Show"

Niz sjajnih jesenskih ostvarenja završit ćemo onim kojem se najviše veselimo. Dovoljna su nam već imena poput Stevea Carrella, Reese Witherspoon i Jennifer Aniston, a zatim je tu i nešto što se čini odličnom pričom za serijal koji se nestrpljivo očekuje. Serijal "The Morning Show" prati voditelje jednog američkog jutarnjeg showa i sve ono čime se bave od dolaska na posao, preko susreta, sukoba i novih zadataka tijekom dana pa do poimanja njih samih u očima javnosti. Glasine govore kako se kod snimanja ovog serijala potrošilo i do 15 milijuna dolara po epizodi te je već sad, prije samog prikazivanja, proglašen velikim uspjehom. Sve što nam sada preostaje jest čekati prve jesenske dane i u kvalitetu "The Morning Showa" uvjeriti se sami.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više