Traži

Jeziva serija \"Castle Rock\" danas ima hrvatsku premijeru i mogu se pogledati već 4 epizode

Jeziva serija "Castle Rock" danas ima hrvatsku premijeru i mogu se pogledati već 4 epizode

Iz produkcije HBO-a


Fotografija: PR

Gledatelji će moći uploviti u jezivi svijet čuvenog pisca bestselera Stephena Kinga u novoj desetodijelnoj seriji "Castle Rock" (Castle Rock), čija će premijera biti na HBO GO-u danas, 2. kolovoza, kada će u ponudu doći prve četiri epizode, nakon čega će po jedna nova epizoda dolaziti u ponudu svakog četvrtka. Premijera na HBO 3 kanalu će biti 26. kolovoza.

Jeziva serija "Castle Rock" danas ima hrvatsku premijeru i mogu se pogledati već 4 epizode (фото 1)

Kombinirajući mitologiju i intimne priče likova iz Kingovih najpopularnijih romana, serija predstavlja sagu o tami i svjetlosti koja se odigrava na nekoliko kvadratnih kilometara šumovitog kraja u američkoj državi Maine. Izmišljeni gradić Castle Rock u Maeinu zauzima značajno mjesto u Kingovom književnom opusu: radnje romana "Cujo" (Cujo), "Tamna polovica" (The Dark Half), "Ono" (It) i "Potrebne stvari" (Needful Things), kao i novela "Tijelo" (The Body) i brojne kratke priče kao što je "Rita Hayworth i iskupljenje u Shawshanku" (Rita Hayworth and The Shawshank Redemption) su ili smještene u Castle Rock ili na neki način povezane s tim gradićem. 

Jeziva serija "Castle Rock" danas ima hrvatsku premijeru i mogu se pogledati već 4 epizode (фото 2)

"Castle Rock" je jedinstvena psihološka horor-serija i prvo ovakvo istraživanje tema i svjetova koji objedinjuju Kingov opus, koje se naslanja na njegove kultne priče omiljene čitateljima širom svijeta. 

U glavnim ulogama su André Holland ("Mjesečina", "Selma", "42"), Melanie Lynskey, ("Zajedništvo", "Ni na nebu ni na zemlji") i Bill Skarsgård ("Ono", "Atomska plavuša"), uz Jane Levy ("Čistilište u predgrađu", "Besramnici") i Sissy Spacek ("Carrie", "Rudareva kći"). Scott Glenn ("Preostali") je među gostujućim glumcima.  

Jeziva serija "Castle Rock" danas ima hrvatsku premijeru i mogu se pogledati već 4 epizode (фото 3)

Seriju nam donose J. J. Abrams i njegova producentska kuća "Bad Robot Productions" u suradnji s "Warner Bros. Television". Sam Shaw i Dustin Thomason su razvili projekt za televiziju i također su izvršni producenti uz J. J. Abramsa, Stephena Kinga, Bena Stephensona, Marka Laffertyja i Liz Glotzer.

Jeziva serija "Castle Rock" danas ima hrvatsku premijeru i mogu se pogledati već 4 epizode (фото 4)

Jeziva serija "Castle Rock" danas ima hrvatsku premijeru i mogu se pogledati već 4 epizode (фото 5)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar