Search

Još je samo malo ostalo do premijere nove sezone napete serije \"The Affair\". Evo gdje i kada je možete gledati

Još je samo malo ostalo do premijere nove sezone napete serije "The Affair". Evo gdje i kada je možete gledati

Jedva čekamo četvrtu sezonu


Image: PR

Dugo iščekivana četvrta sezona serije "Preljub" (The Affair) imati će premijeru na HBO kanalu 19. lipnja u 20.45 sati, dok će prva epizoda biti dostupna dan ranije putem HBO GO online video streaming usluge. Nove epizode prikazivati će se utorkom na HBO-u od 20.45 sati, dok će na HBO GO nova epizoda dolaziti svakog ponedjeljka. 

Istodobno duboko opažajuća i intrigantno nedefinirana serija "Preljub" istražuje emocionalne učinke izvanbračne veze. Noah (Dominic West),  je njujorški profesor i romanopisac u usponu koji je 20 godina u braku sa Helen (Maura Tierney), te zajedno imaju četvero djece. Alison (Ruth Wilson) je mlada konobarica i supruga iz Montauka na kraju Long Islanda koja pokušava obnoviti svoj život nakon tragedije koja se dogodila njoj i njenom suprugu Coleu (Joshua Jackson). Provokativna drama odvija se odvojeno iz više perspektiva rabeći različito, neobjektivno pamćenje svakog lika kako bi ispričala priču.

Još je samo malo ostalo do premijere nove sezone napete serije "The Affair". Evo gdje i kada je možete gledati (фото 1)

U četvrtoj sezoni Noah, Helen, Alison i Cole su razdvojeni, svako od njih je u svom svijetu i udaljavaju se sve više. Svaki od četiri glavna lika je u novoj vezi, te moraju odlučiti jesu li spremni zauvijek ostaviti prošlost iza sebe. Nova sezona je obilježena novim počecima, tragičnim krajevima i neuhvatljivoj mogućnosti oproštaja. 

Glumica Sanaa Lathan pojavljuje se u četvrtoj sezoni u ulozi Janelle, stroge ravnateljice škole u kojoj Noah predaje. Ramon Rodriguez igra ulogu Bena, bivšeg marinca sa kojim se Alison sada zabavlja. Među gostujućim glumcima su i Russell Hornsby, Christopher Meyer, Amy Irving i Phoebe Tonkin. Nagrađivana scenaristica i producentica Sarah Treem i Hagai Levi su kreirali seriju, a istovremeno su i izvršni producenti. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više