Traži

Još je samo malo ostalo do premijere nove sezone napete serije \"The Affair\". Evo gdje i kada je možete gledati

Još je samo malo ostalo do premijere nove sezone napete serije "The Affair". Evo gdje i kada je možete gledati

Jedva čekamo četvrtu sezonu


Fotografija: PR

Dugo iščekivana četvrta sezona serije "Preljub" (The Affair) imati će premijeru na HBO kanalu 19. lipnja u 20.45 sati, dok će prva epizoda biti dostupna dan ranije putem HBO GO online video streaming usluge. Nove epizode prikazivati će se utorkom na HBO-u od 20.45 sati, dok će na HBO GO nova epizoda dolaziti svakog ponedjeljka. 

Istodobno duboko opažajuća i intrigantno nedefinirana serija "Preljub" istražuje emocionalne učinke izvanbračne veze. Noah (Dominic West),  je njujorški profesor i romanopisac u usponu koji je 20 godina u braku sa Helen (Maura Tierney), te zajedno imaju četvero djece. Alison (Ruth Wilson) je mlada konobarica i supruga iz Montauka na kraju Long Islanda koja pokušava obnoviti svoj život nakon tragedije koja se dogodila njoj i njenom suprugu Coleu (Joshua Jackson). Provokativna drama odvija se odvojeno iz više perspektiva rabeći različito, neobjektivno pamćenje svakog lika kako bi ispričala priču.

U četvrtoj sezoni Noah, Helen, Alison i Cole su razdvojeni, svako od njih je u svom svijetu i udaljavaju se sve više. Svaki od četiri glavna lika je u novoj vezi, te moraju odlučiti jesu li spremni zauvijek ostaviti prošlost iza sebe. Nova sezona je obilježena novim počecima, tragičnim krajevima i neuhvatljivoj mogućnosti oproštaja. 

Glumica Sanaa Lathan pojavljuje se u četvrtoj sezoni u ulozi Janelle, stroge ravnateljice škole u kojoj Noah predaje. Ramon Rodriguez igra ulogu Bena, bivšeg marinca sa kojim se Alison sada zabavlja. Među gostujućim glumcima su i Russell Hornsby, Christopher Meyer, Amy Irving i Phoebe Tonkin. Nagrađivana scenaristica i producentica Sarah Treem i Hagai Levi su kreirali seriju, a istovremeno su i izvršni producenti. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar