Search

Julia Garner: glumačka zvijezda u usponu za koju trebate znati

Julia Garner: glumačka zvijezda u usponu za koju trebate znati

Mlada glumačka nada

Tekst: E.G.


Image: Screenshot,
Getty Images

Svi oni koji su pogledali hvaljenu seriju "Ozark" slažu se da cijelu slavu nisu odnijeli glavni glumci, već suptilna maestralnost mlade Julije Garner

U nepreglednom broju novih serija koje sad već izlaze gotovo na tjednoj bazi, pravilno pripremanje publike i jasno pozicioniranje na tržištu može značiti sve. Čak niti najveći televizijski entuzijasti ne stignu pogledati sve nove serije, pa čak niti sve dobre serije. Nitko nema toliko slobodnog vremena, a serije koje se prate se pomno biraju. Producenti serije "Ozark" su bili itekako svjesni svih navedenih stavki, pa je PR tako u ovom slučaju odrađen besprijekorno. Prvu ozbiljnu ulogu Jasona Batemana su htjeli vidjeti svi, target su bili obožavatelji sada već kultnog "Breaking Bada" koji još uvijek traže dostojnu zamjenu, a teaseri i traileri su izgledali obećavajuće i onima koje zanima dobar triler.

Nakon odgledane sezone, većina se publike složila kako je riječ o kvalitetnoj seriji, kakvu nemamo često prilike gledati, a druga sezona se s nestrpljenjem očekuje. U glavnim su ulogama spomenuti Jason Bateman i Laura Linney, koji glume supružnike koji su s djecom primorani napustiti Chicago zbog toga što se on uplete u poslovne probleme s mafijom. Ipak, neovisno o tome što imaju daleko veću minutažu, glavni glumci nisu postali predmetom rasprave niti su počeli dobivati salve pohvala. Sve je to rezervirano za sjajnu mladu glumicu, Juliju Gardner, koja je snažnom sporednom ulogom poručila kako njezino vrijeme tek dolazi.

Julia Garner: glumačka zvijezda u usponu za koju trebate znati (фото 1)

U seriji tumači Ruth Langmore, jedinu žensku članicu problematične obitelji malog mjesta u koje se obitelj glavnih junaka doseli. Živi u parku tzv. prikolica s rođacima koji preživljavaju uglavnom putem kriminala, no brzo uviđamo kako je puno inteligentnija od onog što bismo očekivali na prvu. Ubrzo će krenuti i njena složena interakcija s glavnim likovima, i upravo će tada pokazati svu raskoš svog glumačkog talenta. No, tko je Julia Garner? Neki su je već prepoznali iz filmova poput "The Perks of Being a Wallflower" i "Electrick Children", a bila je česta gošća modnih revija kuća poput Chanela i Miu Miu te se pojavljivala u editorijalima publikacija kao što su Vogue, W i Interview. Ipak, bez ikakve sumnje, najveću joj je slavu donijela uloga u seriji "Ozark".

Njen prepoznatljivi južnjački naglasak u kombinaciji s plavim kovrčama kakve danas rijetko koja mlada glumica nosi, gledatelje su osvojili na prvu. Tek su joj 23 godine, a posjeduje karizmu na kojoj bi joj pozavidjeli i mnogo poznatiji kolege. I naravno, neosporni glumački talent. Sljedeći projekt na kojem će raditi je film "Waco" o jednoj operaciji FBI-a, a mi ćemo ga s veseljem pogledati, baš kao i sve ostalo u čemu se ova mlada nada pojavi.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više