Search

\"Living With Yourself\": Paul Rudd u ulozi koja ga, ako je to ikako moguće, čini još simpatičnijim

"Living With Yourself": Paul Rudd u ulozi koja ga, ako je to ikako moguće, čini još simpatičnijim

Jesu li dva Paul Rudda bolja od jednog?

Tekst: L.L.


Image: Getty Images,
IMDB

Simpatičan i šarmantan, Paul Rudd još nas je jednom iznenadio sjajnom ulogom u seriji u kojoj vlada, ne jednom, već dvije uloge. Serija "Living With Yourself", koja se od nedavno prikazuje na Netflixu, naime, prikazuje Paul Rudda u duplom izdanju - kao prekomjerno stresiranog Milesa Elliota koji odlazi na spa tretman preporučen od strane kolege s posla, a gdje ga zatim, protiv njegove volje, kloniraju i stvore čitav niz nevolja te kao klona, Milesa 2, koji posjeduje sva sjećanja pravog Milesa, ali dolazi u novom, nešto boljem izdanju. Iako je "Living With Yourself" opisana kao komedija, u ovoj seriji, sasvim neočekivano, pronaći ćete elemente drame.

Miles u ovoj seriji prolazi kroz različite faze životnih spoznaja. Obazire se na vlastiti identitet i ono što je s godinama postao da bi zatim sabotirao samog sebe u ulogama koje zapravo nikada do kraja nije prihvatio, poput primjerice, vlastitog posla. Naravno, tu su i uvijek prisutna promišljanja o životu kakav bi volio voditi te ono što mu je zapravo servirano.

Kroz dvije uloge, Milesa i Milesa 2, Rudd ovdje prolazi dvije potpuno različite priče. Dok je pravom Milesu dosta stresa i ljubavni život sa suprugom Kate nikako mu ne polazi za rukom, njegov klon, Miles 2, uspješan je u svemu, pa čak i u pokušajima preuzimanja života pravom Milesu. Kako ne bismo otkrili previše, reći ćemo samo kako će se serija ponajviše svidjeti onima koji su oduvijek maštali o vlastitom kloniranju kako bi samima sebi olakšali život, pa možda i natjerati ih da dobro promisle još jednom.

"Living With Yourself": Paul Rudd u ulozi koja ga, ako je to ikako moguće, čini još simpatičnijim (фото 1)

Očekujete li od dva Paula Rudda čistu komediju, serija "Living With Yourself" mogla bi vas razočarati, no volite li njegov rad i prizemnu osobu kakva je ostao unatoč svjetskoj slavi, ova bi vas serija mogla osvojiti u mrvicu većoj mjeri nego što ste na početku to očekivali. U tome, naravno, pomaže i sjajna i još uvijek nedovoljno priznata glumica Aisling Bea u ulozi Milesove supruge Kate. Bismo li "Living With Yourself" preporučili prijateljima? Svakako, uz naznaku da seriju gledaju u onim rijetkim neopterećenim trenucima tijekom tjedna ili pak cijelu sezonu naprosto ostave za prvi slobodni vikend i uživaju u binge gledanju dvojice Paul Rudda. Zbilja, postoji li išta bolje?

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više