Search

Mirjana Mikulec se vraća na male ekrane

Mirjana Mikulec se vraća na male ekrane

Nove epizode emisije InDizajn


Image: PR

Nove epizode InDizajna, popularne emisije o uređenju interijera donose pregršt noviteta, savjeta, ideja i trikova koje cijenjena dizajnerica interijera Mirjana Mikulec i u novoj sezoni dijeli s gledateljima

U potrazi za originalnim i lijepim interijerima Mirjana Mikulec otvara vrata raskošnih prostora diljem Hrvatske, ali i europskih metropola. Tako će gledatelji slikom otići u Amsterdam, Beč i europsku prijestolnicu dizajna interijera - London. Očekuju nas i interijeri čiji proces stvaranja pratimo od početka do kraja, a svaki je prostor ljepši od drugog! Mirjana i njen tim pokazat će gledateljima i humanitarnu stranu svojeg djelovanja. Tijekom cijele sezone moći ćete pratiti uređenje dječjih domova diljem Hrvatske.

"Potrudili smo se djeci osigurati udoban i topao prostor i maksimalno smo ih uključili u cijeli postupak. Poslušali smo dječje ideje i cijelo ljeto marljivo radili da taj prostor uredimo prema njihovim potrebama i stvorimo udobnu atmosferu. Osmjesi na njihovim licima bili su nam najveća pohvala i jedva čekam da gledatelji vide što smo sve napravili!" - rekla je Mirjana Mikulec osvrćući se na hvalevrijednu akciju, na kojoj je radio njen cijeli studio.

Velike transformacije, tutoriali, korisni savjeti, najnoviji trendovi i inspiracije za uređenje životnog prostora samo su dio onoga što gledatelje očekuje u novoj sezoni, a prvu emisiju pogledajte u nedjelju 27. rujna, na RTL-u , kada s emitiranjem počinje osma sezona InDizajna.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više