Search

Na HRT-u počinje prikazivanje nove nagrađivane serije

Na HRT-u počinje prikazivanje nove nagrađivane serije

The Blacklist


Image: Pr

Hrvatska radiotelevizija premijerno počinje s prikazivanjem uzbudljive i intrigantne američke serije The Blacklist (Crna lista)

U petak, 11. rujna Hrvatska radiotelevizija započinje s premijernim prikazivanjem uzbudljive i intrigantne američke serije The Blacklist, s izvrsnim Jamesom Spaderom u glavnoj ulozi. Spader je za ulogu Raymonda "Reda" Reddingtona 2014. i 2015. nominiran za Zlatni globus u kategoriji najboljeg glavnog glumca u TV seriji, a serija je prošle godine osvojila Primetime Emmy (u kategoriji "outstanding stunt coordination") uz još nekoliko nominacija za poznate televizijske nagrade.

Nakon što je desetljećima bio na popisu najtraženijih kriminalaca, Raymond "Red" Reddington (James Spader) predaje se FBI-u te im nudi svoju Crnu listu, popis najopasnijih i najskrovitijih svjetskih kriminalaca. Red tvrdi da može raskrinkati špijune, teroriste, ubojice koji rade za narkokartele, trgovce ljudima i osvetoljubive serijske ubojice, ali pod uvjetom da radi s novopečenom agenticom Elizabeth Keene (Megan Boone). Nakon što oprezno pristaje na njegov zahtjev, Liz shvaća da se ispod površine kriminalca krije zanimljiva osoba. Osim što je povezan sa smrću njezina oca, Red uvjerava Liz da njezin suprug Tom (Ryan Eggold) nije onakav kakvim se predstavlja. Kad Liz dozna da Tom samo iskorištava njihov brak kako bi je mogao potajno pratiti, Red postaje žrtva napada koji kriminalce s Crne liste poveže s Tomovim tajnim zadatkom, što njihov odnos ozbiljno naruši, a budućnost im nosi samo opasnosti i neizvjesnost. U gostujućim ulogama pojavljuju se Alan Alda, Jane Alexander i Dianne Wiest.

Prva epizoda serije naziva Pilot na rasporedu je u petak, 11. rujna na Prvom programu HTV-a u 22 sata i 50 minuta.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više