Search

Na Netflix ovog tjedna dolazi dobra doza novih serija i filmova, izdvojili smo najzanimljivije

Na Netflix ovog tjedna dolazi dobra doza novih serija i filmova, izdvojili smo najzanimljivije

Tražite novu seriju za bingeanje?

Tekst: L.L.


Image: IMDB

Omiljena streaming platforma taman prije vikenda postaje bogatija za nekoliko serija i filmova koji bi, čini nam se, mogli biti odličan povod za ultimativan odmor na kauču, uz zdjelu kokica i maksimalno opuštanje. Pobrojali smo najbolje koje već od petka možete potražiti na Netflixu, a osim njih, do kraja mjeseca gledat ćemo još nekoliko poprilično zanimljivih naslova.

Tako od 19. ožujka na Netflixu možete potražiti obećavajuću seriju "Feel Good", a od 20. ožujka seriju "Dare Me" o uvijek zapetljanim srednjoškolskim odnosima te filmove "Self Made: Inspired by Life of Madam C.J. Walker" o ženi koja je od gotovo ničeg uspjela stvoriti svoje kozmetičko carstvo i postati milijunašica i "The Platform", napeti triler o zatvorskom životu.

100 Humans

Oni nestrpljivi pak će već od ovog petka na Netflixu moći pogledati zabavan, ali i poučan dokumentarni serijal "100 Humans" koji se bavi eksperimentiranjem na stotinu ispitanika, a donosi iznenađujuće zanimljivosti o godinama, spolu, sreći i drugim aspektima ljudskih života.

"Self Made: Inspired by Life of Madam C.J. Walker"Film "Lost Girls" napeta je drama s dozom misterije o nestaloj kćeri i majci koja ništa ne prepušta slučaju već samostalno kreće u potragu koja zatim vodi do razotkrivanja novih i još stravičnijih zločina. Na Netflixu ga možete potražiti već od ovog petka.

Bloodride

Ljubiteljima horora mogla bi se pak svidjeti nova serija "Bloodride". Riječ je o norveškom ostvarenju koje prati skupinu putnika na putu prema nepoznatoj destinaciji. Najavljuju je kao napetu i stravičnu pa volite li se povremeno naježiti gledajući dobru seriju ili film, "Bloodride" će za vas biti odličan odabir.

Women of the Night

"Women of the Night" je zanimljiva drama o supruzi amsterdamskog političara koja se nađe zapetljana u svijetu seksa i droge. Cijela je njezina sadašnjost na zastrašujuć način povezana i s prošlošću, a s obzirom na trailer, serija se čini i više nego napetom.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više