Search

Najbolje uloge Toma Hanksa u samo 7 minuta

Najbolje uloge Toma Hanksa u samo 7 minuta

Sažetak cijele karijere

Image: buro247.ru

Oskarovac Tom Hanks je zajedno s televizijskom voditeljem Jamesom Cordenom u nekoliko minuta ponovno odigrao neke od svojih najboljih uloga

Ovog je tjedna glumac gostovao u showu komičara Jamesa Cordena "Late Late Show" i uz njegovu pomoć odigrao neke od svojih najpoznatijih uloga te nas beskrajno zabavio u 8-minutnom videu koji je pogledalo već više od milijun gledatelja. 

James Corden odlučio je u sklopu televizijskog gostovanja izazvati Toma Hanksa da u roku od 8 minuta zajedno s njim odigra neke od svojih najpoznatijih uloga. Naravno, u video ne bi stalo svih 75 likova koje je tijekom svoje bogate karijere utjelovio Tom Hanks, pa nas je dvojac nasmijao donoseći nam poznate filmske hitove poput "Spašavanja vojnika Ryana", "Ženske lige", "Forresta Gumpa", "Zelene milje", "Brodoloma života", "Terminala", "Romanse u Seattleu", "Polarnog Expressa", "Priče o igračkama" i brojnih drugih.  

Pozadina se mijenjala svakih 10 sekundi pa su se Hanks i Corden morali jako brzo prilagođavati: prenositi različite emocije, presvlačiti se i mijenjati rekvizite. U nastavku pogledajte ovaj komični presjek cijele karijere Toma Hanksa. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više