Search

Nova tv serija o kojoj svi trenutno pričaju

Nova tv serija o kojoj svi trenutno pričaju

"Preacher"


Image: PR

Ova adaptacija istoimenog stripa najiščekivanija je tv serija 2016. godine o kojoj se već sada pišu hvalospjevi, a za koji dan stiže premijerno i prva epizoda

Naša redakcije uvijek je u niskom startu kada su u pitanju premijere novih tv serijala. Jedna od njih, koja nas je posebno zaintrigirala je i AMC-jeva serija imena "Preacher", koja se temelji na istoimenom stripovskom serijalu Gartha Ennisa i Stevea Dillona iz 1990-ih godina. Naime, radnja serije prati propovjednika Jesseja Custera u gradiću u Texasu, kojeg tumači glumac Dominic Cooper, a kojeg opsjedne svojevrsni hibrid između anđela i demona. On svojim darom "riječi Božje" utječe na to što da drugi rade, a osim toga, Jesse krene i u potragu za Bogom ne bi li mu se suprotstavio.

Nova tv serija o kojoj svi trenutno pričaju (фото 1)

Naravno, Jesse u cijeloj priči ima i saveznika, a to mu je bivša djevojka Tulip, ali i neprijatelje kao što su Katolička crkva, tajni vladini operativci i razni "besmrtnici" koji su se spustili s neba ne bi li ga uhvatili. Spomenimo kako je ovo inače serija sa statusom najiščekivanije serije 2016. godine, a kritičari već sada o njoj pišu hvalospjeve. Tvrde kako se radi o sjajno upakiranoj kombinaciji horora, humora, a posebno velika pohvala ide na račun odabira glumaca. Ako je suditi prema ovome, čini se da već sada imamo hit seriju, koja vrlo vjerojatno neće "sjesti" baš svima s obzirom da u sebi nosi "antireligijsku poruku". 

Premijeru možete pogledati na kanalu AMC u ponedjeljak, 30. svibnja u 03h, a repriza je u 22h. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više