Search

Nove serije koje željno iščekujemo ovog ljeta

Nove serije koje željno iščekujemo ovog ljeta

Pripremite se za odlične serije

Tekst: Tina Kovačiček


Image: PR

Dugo, toplo ljeto idealno je za opuštanje uz nove serije. Pogledajmo koji su noviteti u svijetu Tv serijala i s kojim se sve izdanjima možemo razonoditi u hladu, na plaži ili pod blagodatima klime...

"Battle Creek" (Battle Creek)

Odličnu policijsku seriju "Battle Creek" o ciničnom detektivskom paru koji u malom gradiću rješava ubojstvo, potpisuju dva poznata imena iz TV industrije. Radi se o Vinceu Gilliganu, autoru serije "Na putu prema dolje" i "Nazovi Saula" (Better Call Saul) te o Davidu Shoreu, autoru osebujnog "Dr. Housea". Serija je premijera iz 2015. i prava je poslastica za sve koji vole detektivske serije.

Nove serije koje željno iščekujemo ovog ljeta (фото 1)

"Heliks" (Helix)

Još jedna premijera o kojoj se u 2015. godini puno govorilo, a čija se radnja odvija na Arktiku u vrijeme izbijanja opasnog virusa koji bi mogao biti fatalan za cijelo čovječanstvo. Vizualno dojmljiva, s radnjom koja iznenađuje i impresivnim elementima SF-a, ova serija donosi posebnu atmosferu i glumce uz koje se lako vežemo. "Heliks" je serija koja je hvaljena zbog svoje nepredvidljivosti i raznolikih događaja koji radnju vode u smjerovima koje je teško pogoditi. Za sve ljubitelje "Dosjea X" i "Izgubljenih", s kojima "Heliks" dijeli producentski tim, ova je serija pun pogodak.

Nove serije koje željno iščekujemo ovog ljeta (фото 2)

"Doktori za seks" (Masters of Sex)

Odmah nakon američke premijere, na Pickboxu će vas iz tjedna u tjedan dočekati premijerna treća sezona o pionirima ljudske seksualnosti čija su istraživanja potaknula seksualnu revoluciju! Osim predivnih interijera i mode iz pedesetih, "Doktori za seks" nude nam uvid u poimanje seksualnosti iz vremena kada su naše bake bile mlade. Snimljena prema životima Williama Mastersa i Virginije Johnson, stvarnim istraživačima ljudske seksualnosti, "Doktori za seks" progovaraju o seksualnoj kulturi u vremenu kada je seks bio tabu. Ova dramska serija ne razbacuje se seksualnim scenama na jeftin način i može se, osim pametnih dijaloga i vrhunske glume, pohvaliti i izvrsnom ljubavnom pričom.

Nove serije koje željno iščekujemo ovog ljeta (фото 3)

"CSI: Cyber" (CSI: Cyber)

Najnovija serija iz CSI franšize prava je stvar za sve zaljubljenike u CSI. Osim što se bavi aktualnom tematikom internetskog kriminala, adut serije su i glumci Patricia Arquette i James Van Der Beek koji igraju glavne uloge. Traže tragove kriminala koji započinje u virtualnom svijetu, a ispoljava se u stvarnom životu. Kako internet postaje sve važniji dio naše svakodnevice i kako na njemu svakodnevno ostavljamo sve više osobnih podataka, serija "CSI: Cyber" dobra je preporuka za sve nas.

Nove serije koje željno iščekujemo ovog ljeta (фото 4)

"Nazovi Saula" (Better Call Saul)

Pola svijeta bilo je ludo za serijom "Na putu prema dolje", a ako i vi spadate među tu polovicu, bit ćete jako, jako sretni sa serijom "Nazovi Saula". Osim Waltera Whitea i Jessea Pinkmana, "Na putu prema dolje" imala je još jednog karizmatičnog središnjeg lika. Odvjetnik Saul Goodman dobio je svoju vlastitu seriju, a osim što možemo saznati kako je izgledao njegov život prije poznanstva s Heisenbergom, napokon se možemo uvjeriti i u iznimno glumačko umijeće komičara Boba Odenkirka koji je podjednako dobar i u komičnim situacijama i u napetim dramskim trenucima. Naravno, autori serije također su Vince Gilligan i Peter Gould.

Nove serije koje željno iščekujemo ovog ljeta (фото 5)

"Skandal" (Scandal)

Jedna od najpopularnijih i naširoko obožavanih serija u Americi danas je "Skandal". Serija kojoj je autorica najpoznatija scenaristica Hollywooda Shonda Rhimes, pobrala je mnoštvo nagrada i može se podičiti super kritikama. Olivia Pope koju glumi Kerry Washington žena je koju moćni ljudi zovu kada zapadnu u probleme, a ona ih riješi prije nego što itko uspije doznati za njih, to jest prije nego prerastu u "Skandal". Odlična preporuka za sve koji žele saznati kako funkcionira krizni menadžment.

Nove serije koje željno iščekujemo ovog ljeta (фото 6)

"Gospodska kuća, Eaton Place 165" (Upstairs Downstairs)

Nominirana za čak šest Emmyja, serija "Gospodska kuća, Eaton Place 165", čija se radnja odvija u Londonu 1936. godine, donosi pravi dašak atmosfere iz vremena depresije i pojave fašizma. Naši roditelji mogli su uživati u istoj seriji 70-ih, a nama je na raspolaganju odličan i vizualno primamljiv remake iz 2010. godine.

Nove serije koje željno iščekujemo ovog ljeta (фото 7)

"Fleming: Čovjek koji će postati Bond" (Fleming: The Man Who Would Be Bond)

Svatko od nas barem je jednom u životu pogledao jedan od filmova o Jamesu Bondu, a sada napokon imamo priliku vidjeti i mini seriju o tvorcu najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu. "Fleming: Čovjek koji će postati Bond" priča je o plejboju Ianu Flemingu koji vodi turbulentan i opasan život te iz njega crpi ideju za priču o agentu Bondu. Prije nego je postojao James Bond, bio je Ian Fleming. 

Spomenute naslove možete pronaći na internetskoj televiziji Pickbox. Na istoj adresi još možete gledati hvaljenu "Kuću od karata"(House of Cards) u američkoj i britanskoj verziji, za Emmyja nominiranu Tatianu Maslany u "Siročadi" (Orphan Black), "Crnu listu"(The Blacklist), "Vikinge" (Vikings), "Povrh jezera"(Top of the Lake) i još 70 TV serija, 300 filmova te više od 70 Disney naslova.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više