Search

Obratite pozornost na ovaj prvi gastronomski putopis po Hrvatskoj na engleskom jeziku

Obratite pozornost na ovaj prvi gastronomski putopis po Hrvatskoj na engleskom jeziku

"Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju" emitira se na HRT1


Image: HRT

HRT je sinoć krenuo s prikazivanjem gastronomske serije "Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju" u čijoj je glavnoj ulozi britanski kulinarski virtuoz Dhruv Baker, među ostalim poznat i po tome što je 2010. godine pobijedio na britanskome Masterchefu...

Britanski MasterChef Dhruv Baker, rođen je i odrastao u Meksiku, Indiji i Africi, a u ovoj seriji kreće na put otkrivanja najboljeg od hrvatske kuhinje. U zemlji prepunoj raznolikosti i ljepote, u kojoj su čak i rimski bogovi slavili svoje praznike, Dhruv otkriva brojne vrhunske delicije i božanstvene namirnice. Često nazivan i chefom s nepcem anđela, Dhruv svako svoje putovanje kroz epizode, slavi i kuhanjem svega najboljeg što Hrvatska nudi, na najljepšim mjestima, gdje još nijedan chef prije njega nije kuhao.

Projekt pod naslovom "Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju" (Croatia's Finest) prvi je veliki gastronomski televizijski putopis po Hrvatskoj na engleskom jeziku i ostvario je veliki uspjeh na svjetskoj sceni. Voditelj emisije, pobjednik britanskog MasterChefa Dhruv Baker, vlasnik je londonskog restorana Jolly Gardeners i autor uspješne kuharice "Spice". Serija je do sada emitirana u gotovo 100 zemalja svijeta. National Geographic Channel Asia emitirao je seriju premijerno 2016. godine, dva i pol mjeseca u cijeloj Aziji i dijelu Afrike te nakon toga neprekidno do danas nastavio s brojnim i svakodnevnim reemitiranjima. Od prvog tjedna emitiranja na NGC-u Croatia's Finest nalazi se na listi najgledanijih emisija NGC-a u Aziji. Serija se od 2016. emitira svakodnevno i u Velikoj Britaniji, a od travnja 2017. u Rusiji i susjednim državama. Srijedom na Prvom program HTV će prikazati 20 epizoda, a prva je emitirana sinoć., 24. siječnja.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više