Traži

Odbrojavamo sitno do premijere \"House of Cards\". Evo što sve znamo o posljednjoj sezoni

Odbrojavamo sitno do premijere "House of Cards". Evo što sve znamo o posljednjoj sezoni

2. studenog na Netflixu


Fotografija: PR

Neki će reći kako je u pitanju kraj jedne cijele ere, i mnogi će se s time itekako složiti. Naime, u petak, 2. studenog, na Netflix će sletjeti posljednja sezona jednog od najpopularnijih i najhvaljenijih tv serijala koji se posljednjih godina pojavio na malim ekranima. Stiže nam tako šesta sezona famozne "House of Cards" i donosi osam posljednjih i vrlo izgledno uzbudljivih epizoda. Što će nam donijeti pak grand finale još uvijek ne znamo jer su sve predikcije temeljene isključivo na nekim glasinama i pretpostavkama, a ono što smo sve dosad uspjeli doznati donosimo vam u nastavku, kako biste se što bolje pripremili za ovu uzbudljivu avanturu… 

Hoćemo li ipak vidjeti Kevina Spaceyja?

Ne, nećemo. Iako su se mnogi tome nadali, teaser je pobio svaku sumnju. Naime, Frank Underwood je mrtav. Do promjene u scenariju je došlo zbog niza optužbi koje se stavljaju na teret glumcu Kevinu Spaceyju za seksualno uznemiravanje zbog čega je, kratko rečeno, dobio otkaz. Palicu preuzima Claire Underwood. 

Kratki sinopsis posljednje, šeste sezone

Nova sezona fokusirat će se navodno na predsjedničku kandidaturu Claire Underwood, dok će se ona uz to paralelno morati baviti i posljedicama smrti svog supruga Franka. U kojem smjeru će se nastaviti Underwood era doznat ćemo uskoro. 

Tko čini glumačku postavu?

Ok, Spaceyja definitivno nema, Robin Wright preuzima kormilo. Uz nju, u posljednjoj sezoni gledat ćemo većinu postave koju smo imali prilike vidjeti i u prethodnim epizodama. U novim epizodama vidjet ćemo tako i Constance Zimmer koja utjelovljuje novinarku Janine Skorskt, koju smo zadnji put vidjeli u 4. sezoni. Dodatak postavi su glumci Diane Lane i Greg Kinnear. 

Je li šesta sezona uistinu i posljednja?

Da, Netflix je službeno potvrdio kako je u pitanju posljednja sezona. Serijal je prvobitno skoro otkazan nakon 5. sezone, točnije nakon skandala vezanog uz Kevina Spaceyja, no Robin Wright je inzistirala da se serija nastavi i snimi šesta sezona. U dogovoru s producentima u svom naumu je i uspjela. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar