Search

Opa! Stigao je moćan teaser za drugu sezone serije "The Handmaid’s Tale"

Premijera je krajem travnja


Image: buro247.ua

Zastrašujući kadrovi iz teasera daju naslutiti u kojem smjeru bi nova sezona mogla otići... Možete zaboraviti na sretan kraj!

"The Handmaid’s Tale" nedavno nagrađena Zlatnim globusom za najbolju dramsku seriju, jedna je od onih tv serija o kojoj se prošle godine nije prestajalo pričati i pisati, a sve upućuje da će tako biti i u ovoj godini. Naime, predstavljeni su teaser i moćni vizuali iz druge sezone koja bi svoju premijeru trebala imati na proljeće, točnije krajem travnja. I dok je prva sezona adaptacija istoimenog romana slavne spisateljice Margaret Atwood, drugu je sezonu ona napisala kao posve novo djelo, a u pitanju je nastavak na originalnu priču. Nije još poznato što nas točno čeka i u kojem će smjeru radnja otići, no zastrašujući kadrovi iz nove sezone koje možete vidjeti u teaseru, a koji traje malo više od minute, daju nam naslutiti da nam ponovno stiže nešto prilično uznemirujuće.

Opa! Stigao je moćan teaser za drugu sezone serije "The Handmaid’s Tale" (фото 1)

Podsjetimo, adaptacija klasičnog romana Margaret Atwood, "Sluškinjina priča" govori o životu u distopiji Gileada, totalitarnog društva u nekadašnjim Sjedinjenim Američkim Državama. Suočeni s ekološkom katastrofom i oštrim padom nataliteta, Gileadom vlada izopačeni fundamentalizam u svom militariziranom "povratku tradicionalnim vrijednostima". Kao jedna od rijetkih preostalih plodnih žena, Offred (Elisabeth Moss) sluškinja je u Zapovjednikovu kućanstvu, jedna iz kaste žena prisiljenih na seksualno ropstvo u posljednjem očajničkom pokušaju da se svijet ponovno napuči. U tom zastrašujućem društvu Offred mora manevrirati između Zapovjednika, njihovih okrutnih žena, kućnih marthi i svojih kolegica sluškinja - gdje svatko može biti špijun za Gilead - a sve to s jednim ciljem da preživi i pronađe kćer koju su joj oduzeli.

Prvu sezonu serije "The Handmaid’s Tale" u cijelosti možete pogledati na HBO GO.

Opa! Stigao je moćan teaser za drugu sezone serije "The Handmaid’s Tale" (фото 2)

Opa! Stigao je moćan teaser za drugu sezone serije "The Handmaid’s Tale" (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više