Search

Pet serija koje ne smijete propustiti ove jeseni

Pet serija koje ne smijete propustiti ove jeseni

Stižu nove televizijske poslastice


S hladnijim jesenskim danima stiže i odličan novi televizijski program

Velike televizijske kuće tako su za ovu jesen pripremile neke nove serije u kojima ćemo uživati, ali na male ekrane donose i nove sezone serija koje smo kroz protekle godine već zavoljeli.

This is Us, NBC

"This is Us" je nova NBC-jeva dramska serija čija se radnja vrti oko skupine ljudi koji dijele isti rođendan, a čiji se životi iznenada isprepletu. U glavnim se ulogama pojavljuju Milo Ventimiglia i Mandy Moore, a serija izlazi 20. rujna. 

Designated Survivor, ABC

Ovo je priča o članu Kabineta SAD-a koji postaje predsjednikom nakon napada u Washingtonu u kojem poginu njegovi nadređeni. Glavna uloga pripala je Kieferu Sutherlandu, a prva se epizoda očekuje 21. rujna ove godine.

Speechless, ABC

Topla komedija čija se radnja vrti oko jedne obitelji s djetetom s posebnim potrebama. Obitelj se kroz seriju bori s preprekama koje im takva situacija donosi, a polazi im za rukom i "uvaliti" se u dodatne nevolje. Glavnu ulogu tumači Minnie Driver, a prva se epizoda očekuje 21. rujna.

Narcos 2, Netflix

Ove se jeseni ipak najviše iščekuje druga sezona Netflixove hit serije "Narcos" koja portretira život Pabla Escobara. Serija o najpoznatijem kolumbijskom narkobosu na Netflix se vraća već idućeg tjedna, 2. rujna, i jedva čekamo pogledati je.

Gilmore Girls, Netflix

Kao što je već poznato, Netflix ove jeseni na male ekrane vraća i popularne "Gilmoreice". Povratak Lorelai i Rory bit će emitiran u obliku mini serije od četiri epizode koje će trajati po 90 minuta, a na Netflix stižu 25. studenog.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više