Search

Počinje nova sezona IN Dizajna

Počinje nova sezona IN Dizajna

Na RTL-u

Urednik: A.P.


Image: Darko Mihalić

U nedjelju, 6. ožujka, na RTL-u počinje emitiranje devete sezone popularne emisije o uređenju interijera. Proljetne epizode donose pregršt savjeta, noviteta i odličnih makeovera životnih prostora pod kreativnom palicom renomirane dizajnerice interijera

U potrazi za novim i impresivnim prostorima Mirjana Mikulec obići će mnoge europske prijestolnice poput Londona, Amsterdama, Ljubljane i Beča, a posjetit će i zanimljive interijere diljem Hrvatske. "Svakako ćemo i u ovoj sezoni pokazati gledateljima kako izgleda stvaranje interijera, otkriti pokoji insajderski trik i mnoštvo ideja koje će moći i sami primijeniti. Vjerujem da će svatko pronaći nešto za sebe, neovisno o ukusu ili budžetu", rekla je Mirjana Mikulec osvrćući se na nadolazeću proljetnu sezonu.

Da posao kojim se bavi nije nimalo jednostavan Mirjana je istaknula puno puta, a u to će se i ove sezone na svojoj koži moći uvjeriti natjecatelji u rubrici Postani dizajner na jedan dan. "Dobit će zadatak, određeno vrijeme i smjernice, a od prazne prostorije trebat će osmisliti potpuno funkcionalnu prostoriju. Tako na određeni način simuliramo proces osmišljavanja interijera. Iako na prvi pogled izgleda jednostavno, često je teže no što izgleda, a u to će se uvjeriti naši natjecatelji", dodala je Mirjana.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više