Search

Pogledajte trailer za novu sezonu serije \"The Morning Show\" s Jennifer Aniston i Reese Witherspoon

Pogledajte trailer za novu sezonu serije "The Morning Show" s Jennifer Aniston i Reese Witherspoon

Tekst: BURO.


Sve što dotakne Jennifer Aniston, po definiciji mora biti dobro. Otvaranjem Instagram profila srušila je internet, budući da gotovo nema osobe koja je ne voli i ne prati, na jedan ili drugi način. Ona je jedna od rijetkih žena iz javnog svijeta koja je kroz godine ostala u potpunosti dosljedna sebi, bez upetljavanja u tračeve i skandale. Pa, ako ste propustili neke od njenih savjeta za sretan život, možda je sada pravi trenutak da to nadoknadite.

Kada je izašla serija “The Morning Show”, u kojoj se nalazi ne samo u glavnoj ulozi već je i producentica, odmah smo se bacili na bingeanje. Ništa manje genijalna Reese Witherspoon, također je bila na vrhuncu zadatka i od tada nestrpljivo iščekujemo novu sezonu.

A tko čeka, dočeka! Trailer je konačno tu i obećava! Jennifer se ponovo našla u ulozi producentice, rame uz rame s Reese, a mi brojimo sitno do 17. rujna kada premijerno izlazi prva epizoda druge sezone. Prema sinopsisu, tim se izvlači iz olupina prethodnog i uplivava u neki novi svijet gdje je sav fokus na identitetu i ispoljavanju vlastite ličnosti.

Pored njih dvije, u dijelu glumačke postave nalaze se i: Steve Carell, Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina Gavankar, Tom Irwin i Marcia Gay Harden. Pridružuju se i nova lica: Greta Lee kao Stella Bak, ambiciozna liderica medijske kuće, Hasan Minhaj kao Eric Nomani, novi član radne postave, Holland Taylor kao Cybil Richards, još jedna ozbiljna ženska uloga i Julianna Margulies kao Laura Peterson, nova suradnica Alex i Bradley.

Jennifer je već prvom sezonom stigla do SAG nagrade, dok je Billy Crudup dobio nagradu Emmy za najbolju sporednu ulogu. Serija je dobila mnoštvo drugih nominacija, a prema TV Choice Award-u ovo je najbolja nova TV drama. Dakle, odbrojavamo do druge sezone!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više