Search

Sada možete zimovati na setu serije Gilmore Girls, a znamo i kako

Sada možete zimovati na setu serije Gilmore Girls, a znamo i kako

Fanovi, pripremite se na iznenađenje!

Tekst: L.L.


Image: Getty Images,
IMDB

Postoje li među vašim prijateljima ili pak ste vi sami veliki fanovi superpopularne serije Gilmore Girls, imamo za vas odlične vijesti! Blagdanski obilazak seta na kojem se snimala ova simpatična serija ulazi u novi turistički paket Warner Brothers Studija i zvuči kao idealan poklon za one zaluđene likovima Lorelai i Rory Gilmore.

 

Sada možete zimovati na setu serije Gilmore Girls, a znamo i kako (фото 1)

Paket uključuje posjet nekoliko lokacija na kojima je serija snimana, a samo neke od njih su Luke's Dinner, poznata zalogajnica simpatičnog Lukea Danesa, kuću u kojoj je živjela Lorlai te glavni trg u Stars Hallowu, gradiću u kojem se većina radnje odvijala. Najslađi dio obilaska za fanove ipak će biti ručak u kući Lorelai Gilmore koji uključuje, ni više ni manje, već jela poput pizze, hot dogova, pop tarteva i, naravno, kave.

Obilazak omiljenog seta može se rezervirati u periodu od 21. prosinca do 5. siječnja. U sklopu iste, naravno, kupiti možete i šalice, majice i druge tematske predmete, a karta za obilazak seta stajat će vas od 57 do 69 dolara. Pitate li nas, zvuči kao mala cijena za veliki blagdanski doživljaj.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više