Search

\"Santa Clarita Diet\" je totalno pomaknuta Netflixova serija o kanibalizmu

"Santa Clarita Diet" je totalno pomaknuta Netflixova serija o kanibalizmu

Ovakvu Drew Barrymore još niste vidjeli


Image: PR

Iako je već s prvim prikazanim trailerom nova Netflixova serija "Santa Clarita Diet" dočekana na nož, ispalo je da je riječ o pozitivno bizarnom serijalu kakav možda nismo očekivali, ali smo se dobro zabavili i nasmijali

Vikendi su idealan tajming za gledanje serija, a ako nemate neku već u pripremi onda vam preporučujemo novu Netflixovu imena "Santa Clarita Diet". Riječ je vrlo pomaknutom tv serijalu od 10 epizoda s još pomaknutijom temom i spletom događaja, a ono što će vas posebno iznenaditi jest Drew Barrymore u ulozi u kakvoj je još niste imali prilike vidjeti. Iako je već s prvim puštenim trailerom serija naišla na negodovanje i preuranjene negativne kritike publike, ja sam ju svejedno odlučila pogledati i dati joj priliku i mogu vam reći da i nije "najlošije" Netflixovo ostvarenje kako mnogi tvrde. 

Naime, priča prati sasvim običnu mamu Sheilu iz predgrađa Kalifornije, koja se inače zajedno sa suprugom bavi prodajom nekretnina, a koja iznenada počinje povraćati, tehnički umre i pretvori se u ni manje ni više nego zombija, istovremeno i kanibala. No, unatoč tom nemilom i neočekivanom događaju, njezin suprug i kći spontano prihvate novonastalu i neobičnu obiteljsku situacija te joj puni razumijevanja počnu pomagati u pronalaženju sastojaka za njezine hranjive energetske obroke, što nije nimalo lako jer Sheila naime, jede ljude. Sve to skupa naravno, generira i niz neobičnih te bizarnih peripetija.  

"Santa Clarita Diet" je totalno pomaknuta Netflixova serija o kanibalizmu (фото 1)

Inače, "Santa Clarita Diet" nastala je u režiji Victora Fresca, a žanrovski je okarakterizirana kao kombinacija komedije i horora. Pa, ako ste ovaj vikend raspoloženi za red prodaje nekretnina, zombija, ubijanja, kanibalizma, crnog humora, krvavih scena i nepredviđene obiteljske situacije popraćene duhovitim dijalozima u kojoj se svi članovi jako dobro snalaze i međusobno podržavaju, onda je "Santa Clarita Diet" odličan izbor. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više