Search

Serija \"Bez oduševljenja, molim!\" vraća se na male ekrane

Serija "Bez oduševljenja, molim!" vraća se na male ekrane

S novom 9. sezonom


Image: buro247.ru

Hvaljena američka humoristična tv serija čiji je tvorac Larry David, poznatiji po seriji "Seinfeld", dobit će novu 9. sezonu

Nagrađivana tv serija "Bez oduševljenja, molim!" ("Curb Your Enthusiasm") vraća se na male ekrane s novom, i to 9. sezonom na HBO-u. Britak i duhovit humor Larryja Davida, koji je uz Jerryja Seinfelda tvorac i kultnog tv serijala "Seinfeld", ponovno će nas zabavljati na svoj jedinstven način. "Oduševljeni smo što je Larry odlučio raditi novu sezonu i ne mogu dočekati vidjeti što je sve naumio." kazao je glavni i odgovorni iz HBO-a.

Serija "Bez oduševljenja, molim!" vraća se na male ekrane (фото 1)

Inače, "Bez oduševljenja, molim!" američka je humoristična serija čiji je tvorac Larry David. On je i glavni glumac, scenarist i izvršni producent. U seriji David glumi karikiranu verziju samoga sebe, polu-umirovljenog scenarista "Seinfelda" koji je zaradio "hrpu para" i nema više ništa ozbiljno za raditi, već upada u vrtlog nevjerojatnih i vrlo neugodnih društvenih situacija. U SAD-u se serija prikazivala na kabelskoj televiziji HBO, a David je seriji dao neobično ime želeći smanjiti očekivanja gledatelja nakon završetka megapopularne serije "Seinfeld". Do sada je prikazano 70 epizoda serije, 7 sezona, a svaka je imala po 10 epizoda. U 2011. je završilo emitiranje posljednje, osme sezone, koja je također imala 10 epizoda, ali radnja se nije odvijala u L.A.-u nego u New Yorku.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više