Search

Pregledali smo ponudu HBO-a i Netflixa te pronašli 3 nove serije koje nam izgledaju jako kul

Pregledali smo ponudu HBO-a i Netflixa te pronašli 3 nove serije koje nam izgledaju jako kul

Za svakog ponešto

Tekst: E.G.


Image: PR

Iako se zaista trudimo pratiti sve relevantne serije koje izađu, u posljednjih je godinu dana to postao jako težak zadatak. Taman kad uspijemo odvojiti dovoljno vremena da pogledamo taj jedan naslov o kojem svi pričaju, već izađe neki novi i opet se osjećamo kao da zaostajemo. Iz tog ćemo se razloga svi, prije ili kasnije, morati pomiriti s činjenicom da sve ono što bi nam potencijalno moglo biti dobro jednostavno nećemo stići pogledati, barem ako želimo imati kakav takav društveni život. Ipak, i dalje nas zanima doznati više o novitetima pa smo danas tako odlučili pregledati najnoviju ponudu naših omiljenih platformi, Netflixa i HBO-a. Serije u nastavku još nismo pogledali, ali nam prema kratkom opisu i traileru djeluju obećavajuće. Evo o kojima je riječ!

The Umbrella Academy

Volite li pomalo pomaknute priče o ljudima s nadnaravnim moćima, ne morate tražiti dalje. Ova serija prati skupinu ljudi koju je posvojila ista obitelj- iako su sad relativno odrasli i nemaju previše međusobnog kontakta, ponovno će ih zbližiti smrt oca. Svatko od njih posjeduje neku specifičnu moć, a upravo ih je otac učio kako da ih koriste i trenirao za spašavanje svijeta. Bonus: jednu od glavnih uloga ima i simpatična Ellen Page, a pojavljuje se i Mary J. Blige.

Russian Doll

Serija prati jednu ciničnu mladu ženu koja živi u New Yorku i trenutno se nalazi na zabavi priređenoj u njenu čast. Međutim, ta će se večer pokazati kobnom. Naime, ona će umrijeti, i to više puta nego što se može sjetiti, konstantno se vraćajući na početak priče, u jedno te isti trenutak u kupaonici. Glavnu ulogu tumači Natasha Lyonne koja nas je osvojila u seriji "Orange Is the New Black", a sudeći prema prvim reakcijama, i ovdje je odlična.

I Am the Night

Fauna Hodel tinejdžerica je koja je dana na posvajanje nakon rođenja. Dok počinje otkrivati tajne svoje prošlosti, slijedi zlokoban trag koji se sve više približava holivudskom ginekologu umiješanom u legendarno ubojstvo Crne Dalije. Priča je inspirirana istinitim događajima i vjerujemo da će se svidjeti svima onima koji su uvijek u potrazi za novom dozom mistike i napetosti. U glavnim se ulogama nalaze Chris Pine i India Eisley.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više