Search

Sprema se Trainspotting serija - imamo detalje

Sprema se Trainspotting serija - imamo detalje

Tekst: BURO.


Glumac Robert Carlyle je potvrdio da će kultni film “Trainspotting” dobiti svoju televizijsku ekstenziju kroz seriju koja će pratiti Begbieja. Robert ga je tumačio u kultnom klasiku iz 1996. godine i drugom dijelu filma iz 2017. “T2: Trainspotting”.

I nakon toliko godina od premijere, nije izgubio svoju atraktivnost. Ovo je film koji je spojio brutalan realizam s humorom i izvrsnom muzikom, a Danny Boyle se istim potvrdio kao jedan od najboljih redatelja današnjice. Stoga smo bili prilično skeptični kada je izašao drugi dio i istinski smo se nadali da neće upropastiti ovo remek djelo. Nekima je bio potreban nastavak priče, pojedini su ostali zadovoljni, neki razočarani, ali djeluje da se ova serija iščekuje optimističnije i nestrpljivije, jer je riječ baš o ovom liku.

Zapravo, postoji knjiga pod nazivom “The Blade Artist” koja se u potpunosti fokusira na lik Begbieja i njegovu nadasve posebnu priču. To je peto po redu literarno djelo autora Welsha o svim kultnim likovima “Trainspottinga”. Istina, sve je i dalje u ranoj fazi priprema, ali kako stvari stoje, možemo je očekivati krajem godine.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više