Search

Studeni provodimo uz nove naslove na streaming platformama

Studeni provodimo uz nove naslove na streaming platformama

Tekst: BURO.


Ima li savršenijeg mjeseca za prepuštanje gledanju svih novih filmskih i serijskih naslova od studenog? Ako nas pitate - ne postoji! I mada se i dalje hvatamo za ostatke babljeg ljeta, ne vjerujemo da ćemo biti te sreće da nam čitav studeni bude sunčan, ali ćemo zato boravak vani zamijeniti ušuškavanjem i bingeanjem filmova i serija i, sasvim iskreno, ne bunimo se.

Big Mouth

Sezona: 5.
Platforma: Netflix
Datum: 5. studeni

Studeni provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 1)

Vjerojatno je ovo naša omiljena animirana serija koja na genijalne načine oslikava sve pubertetske muke i u kojoj ćete uživati iako je ovaj period za vas davna prošlost. U prethodnoj sezoni bavila se temom mentalnog zdravlja i apsolutno smo je obožavali. Stoga imamo visoka očekivanja i od ove nove, u čijem fokusu su teme ljubavi i mržnje. Nick će izjaviti ljubav Jessi, ali ona će biti sve bliskija s Alijem. Jedva čekamo da vidimo sve nove pubertetske zaplete, a kako kreatori najavljuju, od naših junaka u novoj sezoni možemo očekivati zrelost i nema sumnje, puno smijeha.

The Great

Sezona: 2.
Platforma: Hulu
Datum: 19. studeni

Studeni provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 2)

Druga sezona u fokus stavlja trudnoću Katarine II. Glumačka postava, osim Sebastian De Souza, ostaje nepromijenjena, a pridružuje joj se, na naše oduševljenje i radost, i Gillian Anderson. Ona se nalazi u ulozi majke Katarine II, a u namjeri da sačuva vlastitu reputaciju bit će spremna rođenoj kćerki okrenuti leđa.

Tiger King

Sezona: 2.
Platforma: Netflix
Datum: 17. studeni

Studeni provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 3)

Uslijed pomame za serijom “Squid Game”, djeluje kao da smo zaboravili na onu koju je prošle godine pruzrokovala serija “Tiger King”. U novoj sezoni očekujemo ništa manje od onoga što smo dobili i u prvoj, dakle sveopću bizarnost na zavidnom nivou. Znamo da se Joe Exotic i njegovi okorjeli rivali vraćaju u punom sastavu, a ne sumnjamo da nam zapleti neće dopuštati da pogled odvojimo od ekrana.

The Unlikely Murderer

Platforma: Netflix
Datum: 5. studeni

Studeni provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 4)

“The Unlikely Murderer” je nova mini serija o ubojstvu švedskog premijera Olofa Palmea i pronalasku potencijalnog ubojice. Šveđani nas, kada su u pitanju serije, do sada nikada nisu razočarali zato ništa manje ne očekujemo ni ovoga puta.

The Harder They Fall

Platforma: Netflix
Datum: 2. studeni

Studeni provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 5)

Kada odmetnik otkrije da je njegov neprijatelj pušten iz zatvora, on ponovo ujedinjuje svoju bandu kako bi se osvetio. U pitanju je pravo western blago: puno pucnjave, pljački vlakova i obračuna na koje možda na prvu ne biste računali. Ne očekujte tradicionalne obrasce, već western obučen u odijelo modernog, pa iako vam do sada možda nisu bili prvi žanrovski izbor, budite spremni da se ovim filmom to promijeni. Vjerujte nam na riječ.

king Richard

Platforma: HBO
Datum: 19. studeni

Studeni provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 6)

Najzad smo dočekali naslov koji smo još u srpnju svrstali u kandidate za Oskara, vrlo svjesni preuranjenih zaključaka, ali eto koliko vjerujemo u novu ulogu Will Smitha. Film se zasniva na istinitijoj priči o nasljeđu Serene i Venus Williams, a Will u filmu glumi njihovog oca. Uskoro ćemo saznati kako je put od dna do vrha ove dvije vrsne tenisačice izgledao i spremno čekamo inspiraciju i motivaciju za koju smo sigurni da ćemo poslije gledanja filma dobiti.

land

Platforma: HBO
Datum: 13. studeni

Studeni provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 7)

Robin Wright, u ulozi producentice i glavne glumice naslova “Land”, donosi nam priču o ženi koja u divljini traga za novim životom. Eh, Robin, tko još za istim ne traga? Šalu na stranu, ovo je njen producentski prvenac i navijamo da kao i njeni glumački podvizi bude jednako uspješan. Edee (Wright), nakon jednog događaja otkriva da nije u stanju ostati povezana sa svijetom koji je nekada poznavala i suočena s tom neizvjesnošću, povlači se u veličanstvenu, ali opasnu divljinu. Nakon što je lokalni lovac (Demián Bichir) vrati s ivice smrti, ona mora ponovo pronaći način da živi.

Single Mother By Choice

Platforma: HBO
Datum: 2. studeni

Studeni provodimo uz nove naslove na streaming platformama (фото 8)

Kako izgleda trudnoća tijekom pandemije? “Single Mother By Choice” donosi nam odgovor na ovo pitanje. Film je zasnovan na stvarnoj trudnoći i osobnoj borbi spisateljice i producentice, Seline Ringel, u jeku pandemije (kao da trudnoća sama po sebi i pod normalnim okolnostima nije dovoljno teška). Ona i njen suprug su u realnom vremenu dokumentirali svakodnevne situacije i to u svakom mjesecu trudnoće, a sada imamo priliku da u ovu intimnu ispovijest zavirimo i sami.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više